in

Danas je taj dan: u 17 časova će stati i leva obala

Kako je organizovano i najavljeno putem društvenih mreža, danas u 17 časova, vozači nezadovoljni poskupljenjem goriva, blokiraće sve bitne saobraćajne lokacije širom Srbije.

Kako smo već pisali, osim drugih lokacija u Beogradu, bila je najavljena i blokada Pančevačkog mosta i to pristup mostu sa „gradske“ strane.

U međuvremenu, sve veći broj građana odlučuje da podrži ovu vrstu protesta, pa smo dobili informacije i o drugim lokacijama koje su bitne za levu obalu, a koje će stati u 17 časova.

Raskrsnica kod „Putnika“

Kako je najavljeno, građani će blokirati i saobraćaj na raskrsnici Zrenjaninskog puta i Puta za Ovču, odnosno kod „Putnika“. Takođe, najavljeno je okupljanje i blokada saobraćaja kod tržnog centra Shoppi u ulici Bratstva i jedinstva.

Kako smo saznali, sa zemunske strane biće blokirano i uključenje na Pupinov most.

Podsećamo, protest počinje u 17 časova i najavljeno je da će trajati jedan sat. Nije sigurno kolike će se gužve stvoriti i koliko će trajati normalizacija saobraćaja nakon blokada.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Kanalizacija u Krnjači je započeta prošle godine(naselje Braće Marić), rađena vrlo traljavo, bez kontrole, stala i nikad nije nastavljena. DA LI JE I TO BIO PREDIZBORNI TRIK? Rađen je i vodovod, međutim sada ga ponovo rade, narod gleda, pita zašto pinovo, ali svi ćute i niko ne odgovara. Molimo vas da pitate predsednika opštine Palilula, Vesića i koga god možete, da objasne nama, koji smo po njima „gradjani drugog reda“, o čemu se tu radi? Zašto se ne nastavlja rad na kanalizaciji? Zašto se ponovo radi vodovod? I u tom naselju (na par km. od Terazija), žive ljudi a i deca, koja se na žalost igraju uz zagađene fekalijama kanale, opasne po život. Dokle više lažnih obećanja?

Putari uklonili jedan od pešačkih prelaza „blizanaca“

Beograd je juče dobio novog gradonačelnika