Danas je taj dan: u 17 časova će stati i leva obala - www.lobi-info.rs

Danas je taj dan: u 17 časova će stati i leva obala

1 minut za čitanje
1

Kako je organizovano i najavljeno putem društvenih mreža, danas u 17 časova, vozači nezadovoljni poskupljenjem goriva, blokiraće sve bitne saobraćajne lokacije širom Srbije.

Kako smo već pisali, osim drugih lokacija u Beogradu, bila je najavljena i blokada Pančevačkog mosta i to pristup mostu sa „gradske“ strane.

U međuvremenu, sve veći broj građana odlučuje da podrži ovu vrstu protesta, pa smo dobili informacije i o drugim lokacijama koje su bitne za levu obalu, a koje će stati u 17 časova.

Raskrsnica kod „Putnika“

Kako je najavljeno, građani će blokirati i saobraćaj na raskrsnici Zrenjaninskog puta i Puta za Ovču, odnosno kod „Putnika“. Takođe, najavljeno je okupljanje i blokada saobraćaja kod tržnog centra Shoppi u ulici Bratstva i jedinstva.

Kako smo saznali, sa zemunske strane biće blokirano i uključenje na Pupinov most.

Podsećamo, protest počinje u 17 časova i najavljeno je da će trajati jedan sat. Nije sigurno kolike će se gužve stvoriti i koliko će trajati normalizacija saobraćaja nakon blokada.

 

1 Comment

  1. Kanalizacija u Krnjači je započeta prošle godine(naselje Braće Marić), rađena vrlo traljavo, bez kontrole, stala i nikad nije nastavljena. DA LI JE I TO BIO PREDIZBORNI TRIK? Rađen je i vodovod, međutim sada ga ponovo rade, narod gleda, pita zašto pinovo, ali svi ćute i niko ne odgovara. Molimo vas da pitate predsednika opštine Palilula, Vesića i koga god možete, da objasne nama, koji smo po njima „gradjani drugog reda“, o čemu se tu radi? Zašto se ne nastavlja rad na kanalizaciji? Zašto se ponovo radi vodovod? I u tom naselju (na par km. od Terazija), žive ljudi a i deca, koja se na žalost igraju uz zagađene fekalijama kanale, opasne po život. Dokle više lažnih obećanja?

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Putari uklonili jedan od pešačkih prelaza "blizanaca"

Sledaća priča

Beograd je juče dobio novog gradonačelnika

Poslednje od Vesti