in

Da li novi autobusi stižu i na levu obalu?

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je jutros da prestonica treba da dobije 30 novih autobusa do kraja ovog oktobra a još 80 naredne godine.

Gradonačelnik je izjavio da „Ikarbus“ treba da isporuči po deset autobusa 21. septembra i 6. i 21. oktobra.

Nakon toga, gradske vlasti zahtevaće isporuku još 20 solo i pet električnih autobusa.

Tokom 2016. godine radiće se na nabavci još 80 novih autobusa.

Ovo bi mogle biti odlične vesti za stanovnike leve obale Dunava uzevši u obzir probleme sa kojima se oni susreću sa gradskim prevozom svakog dana.

Sredinom jula imali smo situaciju sa potpuno izgorelim autobusom na liniji 105L.

Od početka proleća imamo probleme sa klima uređajima u autobusima sa naše strane Dunava, kojih ili nema, ili ne rade ili ima ali ne rade efektno (čast „Solarisovim“ izuzecima, mada su i oni od skoro krenuli da zakazuju).

ne-radi-klima-u-95-2015-09-05

„Ne radi klima. Nema ventilacije. Šiber pokvaren. ‘Koka kola’ nas spasava od vrućine. Linija 95″, javio nam je sugrađanin koji redovno koristi gradski prevoz.

Zbog svega ovoga pretpostavljamo da će neki od 110 novih autobusa saobraćati i levom obalom Dunava jer je neizbežna činjenica da se naš deo grada razvija munjevitom brzinom a po otvaranju Pupinovog mosta prošle godine i raste u broju stanovnika.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. da li SEBES OVCANSKI moze da vas zainteresuje za svoje probleme ? od kada su poceli radovi na nadvoznjaku i izgradnji drugog koloseka pruge bgd-pancevo nasa deca ne mogu ni peske do skole posto su putevi unisteni a do skole imaju 4km i primorana su da idu prugom i izmedju ogromnih kamiona.dali i mi spadamo pod levu obalu? hvala !!!

Goleada na Vizelj parku!

Ako vidite Žuleta, javite se! (FOTO)