in

Borčanci stigli u Borču zbog kamena temeljca novog doma zdravlja

Jutros su se mnogi sugrađani iz Borče zapitali šta se događa kod tržnog centra zbog velikog broja autobusa i prisustva pripadnika policije.

Nemamo zvanične informacije šta se događa, ali prema pretpostavkama sugrađana jeste da su Borčani stigli u Borču zbog kamena temeljca novog doma zdravlja. 

Novi Dom zdravlja u Borči počinje sa izgradnjom jubirani 9. put, ali očigledno će ovog puta biti stvarno, jer možemo očekivati svečani početak radova od strane predsednika države koji uvek dolazi u pratnji konvoja autobusa.

Parkirani autobusi u ulici pored tržnog centra

Pomenuta zbivanja sa autobusima i policijom je izazvala veliku pažnju kod sugrađana i mi vam prenosimo one najaktuelnije.

– Danas će mnogi “Borčani” prvi put videti Borču i okolinu – napisao je sugrađanin Suad A.

A dodaje Alen, dugo nisam bio u Vranju i Leskovcu, mogao bi da prošetam malo i porazgovaram sa ljudima da vidim kako se živi tamo.

Miroslav S. poručuje Dobro došao Predsedniče!, dok Irena kaže da se iskreno radujem tom Domu zdravlja! Od kad ga najavljuju, baš se radujem da kreću radovi.

Ima i šaljivih poput Jeleninog – „Ako ima nekog da govori kineski, da mu poželi dobrodošlicu“.

Ispratićemo današnja dešavanja i obavešavati vas, a naše sugrađane pozivamo da nam šalju slike ukoliko budu prisutni jer pridošli Borčani nisu dugo bili u našem kraju pa ne znaju.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Ogromne kazne za bacanje petardi, odgovaraće i maloletnici

Poplave i „jezera“ slika i prilika leve obale u kišnoj sezoni