in

Borča dobila novi mostić i obilazak oko Shoppi-a

Ulica Karlovačke Mitropolije u Borči, spojena je sa ulicom Bratstva i jedinstva, trasom pored tržnog centra koja je ranije bila slepa za saobraćaj.

Prema pristiglim fotografijama, može se zaključiti da je ovaj deo asfaltiran, kao i da je urađen mali most kojim sada mogu da prolaze i vozila. Dakle, postalo je moguće da se na Zrenjaninski put uključite i iz ulice Karlovačke Mitropolije.

Inače, dok je ova ulica bila slepa, nije imala drugu svrhu osim da se u njoj parkiraju kamioni i prikolice. To sada više neće biti moguće, jer ulica najzad dobija svoju pravu ulogu u saobraćaju.

Završetkom ovih radova, za građane Borče postaće moguće da koriste još jednu ulicu prilikom ulaska i izlaska iz tržnog centra, što će u mnogome rasteretiti raskrsnicu kod Pikola i smanjiti intenzitet saobraćaja u ulici Bratstva i jedinstva.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Primetio sam na licu mesta a vidi se i sa ove slike da je desni pristupni deo asfalta gledano iz pravca Zbega ka Šopiju, ostao neasfaltiran tj. samo u prvom sloju. Nadam se da nece ostati nedovršen i tanak poput svojevremenih radova na Zbegu u ul. Rastka Nemanjica kada su prosirivali ulicu pa ostavili mnogo nedovrsenih delova kojii dan danas tako stoje posle 5 godina.

Ponudu za kupovinu PKB dostavila samo jedna kompanija

Udes na Zrenjaninskom putu kod Zbega, moguće gužve