Najnoviji naslovi knjiga i u biblioteci Milutin Bojić - 2013
Najnoviji naslovi knjiga i u biblioteci Milutin Bojić - 2013

Najnoviji naslovi knjiga i u biblioteci Milutin Bojić

u Najnovije lokalne vesti

Živimo u veku u kome, spavamo sa mobilnim telefonima, ne možemo da zamislimo život bez televizora ili interneta, pijemo kafu sa prijateljima na društvenim mrežama, pa tako čitanje knjiga gubi svaku bitku sa modernim komunikacijama.

Kada svemu pridodamo brz i savremen način života, onda za čitanje nigde nema mesta a da nismo ni svesni koliko gubimo odrečući se toga.

Zato se jedina biblioteka na levoj obali Beograda, bibilioteka „Milutin Bojić“, trudi i intenzivno popunjava svoj knjižni fond najnovijim naslovima od beletristike, preko dečje književnosti do naučno-popularnih dela kako bi privukla još ljubitelja knjiga.

Ovim putem želimo da vas, naše sugrađane, pozovemo da posetite neki od 11 ogranaka biblioteke na teritoriji opštine Palilula, učlanite se i izaberete knjige na koje ste dugo čekali.

Na levoj obali Beograda imamo 5 ogranka biblioteke:
– „Dunavski venac“, Zrenjaninski put 44;
– „Kotež“, Trajka Grkovića 5;
– „Borča“, Koste Manojlovića bb;
– „Ovča“, Mihaila Emineskua 78;
– „Padinska skela“, Tržni centar bb.

Biblioteka „Milutin Bojić“ ujedno je i prva beogradska biblioteka koja je u ovoj godini zanovila knjižni fond, što je još jedan razlog više da im se pridružite i postanete član.

Podsećamo vas da je u toku i velika AKCIJA biblioteke kojom svi oni koji plate bilo koji od važećih iznosa članarine dobijaju pet knjiga na poklon, koje mogu da odaberu u katalogu koji se nalazi u svakom od ogranaka ili na sajtu biblioteke.

Takođe, uz pet knjiga novoupisani članovi dobijaju i člansku kartu Kluba čitalaca, s kojom mogu da ostvaruju brojne popuste (kod izdavačkih kuća, oftalmoloških radnji, fitnes klubova, za bazen itd.) – pogledaj te kompletnu listu gde možete ostaviti popuste.

citanje-plazaČitanje obogaćuje rečnik, posredno nas uči gramatičkim i pravopisnim pravilima i izoštrava našu percepciju. Čitanje čuva inteligenciju i pamćenje, jer tokom čitanja, mozak se aktivira slično kao što se akativiraju mišići tokom kretanja. Čitanje jača samopouzdanje, jer što smo informisaniji i obrazovaniji, imaćemo i više samopouzdanja. A pamet, znanje i sigurnost su oduvek bila najmoćnija sredstva čoveka.Zato čitajte, čitajte i samo čitajte.

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Najnovije lokalne vesti

Idi na VRH