in

Besplatne vakcine i čipovanje kuca i maca do kraja godine

Besplatni pregledi, vakcinacije i čipovanje pasa i mačaka, trajaće do kraja godine u svim ambulantama JKP „Veterina Beograd“.

Ova akcija je deo rešavanja problema napuštenih pasa, koje gazde puste na ulicu kada se presele, dobiju decu ili kad jednostavno odluče da im krzneni ljubimac više nije potreban.

Shvatili smo da uličnih pasa više i nema, već su to sve pušteni vlasnički psi, čipovani – kaže direktor Veterine, Budimir Grubić.

Grubić kaže da su se vlasnici kućnih ljubimaca dobro odazvali ovoj akciji, te su samo na Voždovcu za svega dve nedelje imali više od 300 pasa na kojima su obavili neku od besplatnih intervencija.

U saradnji sa gradskom upravom, motivisali smo ljude da „legalizuju“ pse, pa ćemo tako akciju nastaviti bar do kraja godine.

Svako može da dođe u neku od ambulanti Veterine u Beogradu, i da besplatno čipuje ili steriliše ljubimca. Nema nikakvih prijava, niti je važno na kojoj opštini žive vlasnici.

Paket veterinarskih usluga znatno će pomoći građanima koji iz svog budžeta ne mogu da izdvoje novac za pregled svojih ljubimaca, s obzirom na to da ove tri usluge inače koštaju oko 4.000 dinara.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Nepoznata lica u Borči lomila stakla na parkiranim vozilima

    Besplatne predstave u osnovnim školama na Paliluli