in

Besplatan pregled kičme i stopala za školarce

Na otvorenom plivalištu SRPC „Milan Gale Muškatirović“ u sredu, 12. avgusta, u periodu od 10 do 13 h lekari i studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu pregledaće školarcima kičmu i stopala.

Pet lekara i nekoliko studenata medicine će u sredu pregledati kičme i stopala učenicima školskog uzrasta, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu koji sprovodi ovu akciju pod nazivom „Ispravi se i vežbaj“ u saradnji sa Udruženjem za medicinu sporta Srbije.

Ovaj pregled je besplatan i preventivan a svi zainteresovani mogu da dođu na prostore Sportsko-rekreativno-poslovnog centra „Milan Gale Muškatirović“ u periodu od 10 do 13 h.

Nakon pregleda ukoliko se utvrdi da kod učenika postoji neki poremećaj ili deformitet, lekari će mu ispisati izveštaj i preporuku kome da se obrati.

Ukoliko sumnjate da vaše dete ima problem sa krivom kičmom ili ravnim stopalima ili pak, neki drugi problem, odvedite ga u sredu u sportski centar na Dorćolu. Ukoliko ne stignete ove srede, isti pregled biće organizovan 26. avgusta na otvorenom plivalištu SRC „Tašmajdan“.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Dve godine nije izvršena eutanazija pasa u azilima na levoj obali-2015

    ZA POHVALU: Dve godine nije izvršena eutanazija pasa u azilima na levoj obali

    Nepoznata osoba skočila sa Pančevačkog mosta