Besplatan pregled kičme i stopala za školarce

u Vesti od
Tara – T2

Na otvorenom plivalištu SRPC „Milan Gale Muškatirović” u sredu, 12. avgusta, u periodu od 10 do 13 h lekari i studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu pregledaće školarcima kičmu i stopala.

Pet lekara i nekoliko studenata medicine će u sredu pregledati kičme i stopala učenicima školskog uzrasta, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu koji sprovodi ovu akciju pod nazivom „Ispravi se i vežbaj” u saradnji sa Udruženjem za medicinu sporta Srbije.

Ovaj pregled je besplatan i preventivan a svi zainteresovani mogu da dođu na prostore Sportsko-rekreativno-poslovnog centra „Milan Gale Muškatirović” u periodu od 10 do 13 h.

Nakon pregleda ukoliko se utvrdi da kod učenika postoji neki poremećaj ili deformitet, lekari će mu ispisati izveštaj i preporuku kome da se obrati.

Zanimljivo:  USPORITE! Policijski radari kontrolišu brzinu na petlji Zbeg

Ukoliko sumnjate da vaše dete ima problem sa krivom kičmom ili ravnim stopalima ili pak, neki drugi problem, odvedite ga u sredu u sportski centar na Dorćolu. Ukoliko ne stignete ove srede, isti pregled biće organizovan 26. avgusta na otvorenom plivalištu SRC „Tašmajdan”.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.