in

„Beogradska zima“ i doček Nove godine donose zabavu i uživanje za sve generacije

I zvanično je predstavljen program manifestacije „Beogradska zima“ pod sloganom „Zaokruži Beograd”, a trajaće sve od 01. decembra do 31. januara 2019.

Tokom dočeka Nove godine ispred Narodne skupštine će nastupiti „Bajaga i instruktori”, Haris Džinović, Saša Kovačević i Dejan Petrović. Dan ranije, 30. decembra nastupiće muzički sastavi „Rudimental”, SARS i britanski sastav „Stereo MC s”.

Muzički nastupi nastaviće se i 01. januara, kada će se od 14.00 časova predstaviti Saša Sedlar u okviru koncerta klasične muzike. U večernjim časovima istog dana se očekuju nastupi Raste, Gramofondžija, Senidah i Disciples.

Takođe, u okviru manifestaciije „Beogradska zima“ očekuju se nastupi „Nevernih beba“, Lene Kovačević i drugih izvođača, naveo je Goran Vesić na konferenciji za novinare

Tokom dva meseca „Beogradske zime“ veliki deo programa če biti namenjen najmlađima. Decu očekuje „Trg bajki” ispred Ustanove kulture „Vuk Karadžić”, zatim „Trg otvorenog srca”, kao i „Božićno seoce” ispred Hrama Svetog Save. Tradicionalno, tu je i bogat sadržaj na Trgu Nikole Pašića.

Momčilo Bajagić Bajaga je izrazio zadovoljstvo što će „Bajaga i instruktori” 35 godina rada dočekati kod kuće i biti deo novogodišnjeg programa ispred Narodne skupštine u Beogradu. Takođe je obećao dobru svirku i pozvao građane da dođu i uživaju.

Organizatori su najavili početak rada klizališta na 1.200 kvadratnih metara, koje će biti upotpunjeno sankalištem 15. decembra. Tada će nastupiti i sastav „Neverne bebe”.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Gradonačelnik najavio i centar tradicionalne kineske medicine u Borči

    Sledeće godine 80.000 vaučera za odmor u Srbiji građanima koji ispunjavaju uslove