in

Beograd slavi Dan zaljubljenih

Beograd slavi Dan zaljubljenih
Beograd slavi Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih ili Dan Svetog Valentina slavi se širom svet pa i u našem gradu Beogradu koji se potrudio da Vas iznenadi raličitim događajima, manifestacijama i popustima. Četrnaesti februar za mnoge predstavlja novi, srećniji početak i priliku da šapnemo dve magične reči.

Dan zaljubljenih ušuškao se u naše krajeve što svedoče i zaljubljeni parovi koji već brižno biraju poklone za svog partnera. Bilo da slavite ili ne slavite, da ste zaljubljeni ili ne, sigurno ćete uživati u prelepom Beogradu koji najavljuje sledeće manifestacije i specijalne popuste:

Bioskop „Takvud“
Na dan zaljubljenih bioskop „Takvud“ obeležiće svoj deseti rođendan a posetioci će biti u mogućnosti da pogledaju filmove sa redovnog repertoara. Prvi beogradski sinepleks potrudiće se za rođendansku atmosferu, kao i poklone.

Narodno pozorište
Narodno pozorište u Beogradu pokloniće svojoj publici na Dan zaljubljenih 50 % popusta prilikom kupovine ulaznice za opersku predstavu „Rigoleto“ koja je na repertoaru te večeri.

Etnografski muzej
U Etnografskom muzeju posetioci će moći da uživaju u zvucima kamerne muzike 16, 17. i 18. veka pod nazivom „Radost ponovnog susreta”.

Knjižare „Mamut“, „Akademija“ i „Laguna”

Knjižare „Mamut”, „Akademija” i „Laguna” obezbedile su specijalane zaljubljene popuste na sva izdanja a kao najbolji poklon za zaljubljene parove predlažu knjige „Četiri ljubavna pisma“, „Intimna istorija poljupca“, „Ljubavna priča“, „Kinesko-engleski rečnik za ljubavnike“, „Biću sve što hoćeš“ i mnoge druge naslove.

„Delta City“
U „Delta sitiju“ zaljubljene čekaju popusti. Kupoholičari već mogu naći u radnjama šoping centra popuste čak i do 70 % ali pored odličnih popusta na dan zaljubljenih 13. i 14. februara biće organizovano zabavno dvodnevno takmičenje „Ljubavi, ne ljuti se“. Oba dana igraće se po tri igre, po četiri para u svakoj a pobednički parovi osvojiće vredne nagrade „Pandore“ i „Najka“ (Nike).

Bad Copy, 14. februar, 20.30, Hala sportova
Čuveni beogradski rep trio Bed kopi zakazao je koncert povodom Dana zaljubljenih pod sloganom „Da li je ljubav ili pivo“. Koncert će biti održan u Hali sportova na Novom Beogradu a ulaznice se kreću 500-1.000 dinara.

Bejli i Kovalski u KPGT-u
U KPGT-u na Dan zaljubljenih di-džejevi Bejli i Kovalski povešće sve ljubitelje elektronskog zvuka na putovanje kroz istoriju i zlatne godine tehno scene. Ulaznice za retro-tehno spektakl za koji vlada veliko interesovanje u pretprodaji se mogu nabaviti po ceni od 900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnicama Doma omladine Beograda i „Kombank“ arene.

Kreativnost i šarenolikost u „Srećici“
Kreativnost i šarenolikost u „Srećici“ omogućiće Vam da pronađete one male sitne poklone baš po svom ukusu i ukusu svojih najbližih. Najnežnije i najlepše poklone uz magično pakovanje za Dan zaljubljenih sigurno ćete naći u „Srećici“.

Priredite svojoj voljenoj osobi poklon koji će dugo pamtiti i koji će zračiti trenucima koji život tvore. Naravno, potrudite se da svaki dan bude Dan zaljubljenih, ispunjen pažnjom i ljubavlju koji nisu kratkog daha.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dan državnosti: Subota, nedelja i ponedeljak neradni

Dan državnosti: subota, nedelja i ponedeljak neradni

Veći računi za vodu zbog neočitavanja vodomera - 14.02.2014

Veći računi za vodu zbog neočitavanja vodomera