in

Pomozite ugroženima. Beograd otvorio račun za pomoć

HITNA EVAKUACIJA OBRENOVAC
HITNA EVAKUACIJA OBRENOVAC

U Saradnji sa Sekretarijatom za finansije, Grad Beograd je otvorio račun za pomoć građanima koji su pretrpeli štete od poplava. Mnogo ljudi je izgubilo živote, broj nestalih se povećava a tehnička i humanitarna pomoć nedostaju.

Račun za uplatu sredstava građana i preduzeća koji žele da pomognu svojim sredstvima u rešavanju problema nastalih elementarnom nepogodom koja je pogodila čitavu Srbiju, otvoren je u saradnji sa Gradom Beogradom i Sekretarijatom za finansije.

Tekući dobrovoljni transferi od građana i preduzeća u korist nivoa Grada su:
840-744141843-14
u pozivu na broj: model 97,
a u nastavku 39-501-04.

Zainteresovani građani sve dodatne informacije mogu dobiti besplatnim telefonskim pozivom na broj 0800/110-011.

Cela Srbija je pod vodom, Službe za vanredne situacije na terenu spašavaju živote ljudi, a sirene za uzbunu probudile su mnoge građane. Tekući račun je otvoren ali je neophodno i otvaranje broja za SMS poruke za pomoć jer su mnoga mesta pod vodom a mnogi građani ne mogu da dođu do uplatnih mesta.

Apelujemo na sve građane kao i preduzeća na levoj obali Dunava da pomognu koliko mogu. Ukoliko neko poseduje uređaj za ispumpavanje vode ili drugu mehanizaciju koja će biti od pomoći, neka se javi Opštini Palilula na broj 3236-221 ili 069/826-6520.

Pružite ruku komšiji, prijatelju, poznaniku! Pomozite da iz ove bitke izađemo kao pobednici bez izgubljenih života, kuća i snova.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Borča - Centar II pod vodom - Poplava - 15-05-2014

    ČITAOCI REPORTERI: Poplava u Borči, Krnjači, Kotežu, Pretoku, Sebešu… (FOTO)

    Ciklon „Tamara“ se ne zaustavlja! Slovenija i Crna Gora šalju pomoć!

    Ciklon „Tamara“ se ne zaustavlja! Stigli Rusi. Slovenija i Crna Gora šalju pomoć!