Autobusi na linijama 96 i 85 potpuno sludeli sugrađane - www.lobi-info.rs

Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Autobusi na linijama 96 i 85 potpuno sludeli sugrađane

u Vesti od
Cicak – Sve za skolu

Prema informacijama koje smo od sugrađana dobili, autobusi na linijama 96 i 85 ponovo su promenili svoju trasu i saobraćaju trasama koje su koristili za vreme radova u ulici Bratstva i jedinstva.

Do ove izmene je došlo jer asfalt ponovo tone ispred tržnog centra Shoppi, iako je ovaj problem poslednji put saniran pre samo 2 meseca.

Povratak otpisane rupe

Ali situacija se i dodatno zakomplikovala, jer kako sugrađani kažu, neki autobusi voze starom trasom, a neki izmenjenom, pa putnici ne znaju gde da čekaju prevoz.

Možete li nam pomoći i istražiti kojim pravcem idu danas 85 i 96? Jedan ide starom trasom, drugi Ivana Milutinovića. Pogubljeni smo. – kažu sugrađani

Izmena trase linija 96 i 85 nije zvanična! Obaveštenja o izmenama nema na sajtu GSP, a prilikom poziva dispečerima GSP-a dobili smo informaciju da oni ne znaju za izmene trase ovih linija.

  Crvena boja autobusa koštaće nas milione

Ostaje nejasno da li su vozači samostalno doneli odluke kuda će voziti, ili neko drugi, ali o tome svakako nije obaveštena direkcija GSP.

Povezane teme:

2 komentara

  1. Nemoguce da GSP nije znao za izmenu. U jutarnjem programu RTS 1 izmedju 6 i 6:30 je bilo objavljeno da ce biti izmena linija.

    Pozdrav

  2. Линија 43 увече иде на пола сата, на зрењаницу синоћ око 9 сати нисам могла да уђем бус препун не ради клима, све друге линије функционишу 101
    Полупразан 3 буса су прошла и све друге

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh