Autobusi na linijama 96 i 85 potpuno sludeli sugrađane - www.lobi-info.rs

Autobusi na linijama 96 i 85 potpuno sludeli sugrađane

1 minut za čitanje
2

Prema informacijama koje smo od sugrađana dobili, autobusi na linijama 96 i 85 ponovo su promenili svoju trasu i saobraćaju trasama koje su koristili za vreme radova u ulici Bratstva i jedinstva.

Do ove izmene je došlo jer asfalt ponovo tone ispred tržnog centra Shoppi, iako je ovaj problem poslednji put saniran pre samo 2 meseca.

Povratak otpisane rupe

Ali situacija se i dodatno zakomplikovala, jer kako sugrađani kažu, neki autobusi voze starom trasom, a neki izmenjenom, pa putnici ne znaju gde da čekaju prevoz.

Možete li nam pomoći i istražiti kojim pravcem idu danas 85 i 96? Jedan ide starom trasom, drugi Ivana Milutinovića. Pogubljeni smo. – kažu sugrađani

Izmena trase linija 96 i 85 nije zvanična! Obaveštenja o izmenama nema na sajtu GSP, a prilikom poziva dispečerima GSP-a dobili smo informaciju da oni ne znaju za izmene trase ovih linija.

Ostaje nejasno da li su vozači samostalno doneli odluke kuda će voziti, ili neko drugi, ali o tome svakako nije obaveštena direkcija GSP.

2 Comments

  1. Nemoguce da GSP nije znao za izmenu. U jutarnjem programu RTS 1 izmedju 6 i 6:30 je bilo objavljeno da ce biti izmena linija.

    Pozdrav

  2. Линија 43 увече иде на пола сата, на зрењаницу синоћ око 9 сати нисам могла да уђем бус препун не ради клима, све друге линије функционишу 101
    Полупразан 3 буса су прошла и све друге

Leave a Reply

Prethodna priča

Ponovo je aktuelna izgradnja banjskog kompleksa u Ovči

Sledaća priča

"Ljubavne igrarije" sutra na letnjoj sceni CK "Vlada Divljan"

Poslednje od Vesti