Al Dahra pretvara poljoprivredno zemljište u građevinsko - www.lobi-info.rs

Al Dahra pretvara poljoprivredno zemljište u građevinsko

1 minut za čitanje
1

Od prodaje PKB-a kompaniji Al Dahra nije prošlo ni dve godine, a ova kompanija poljoprivredno zemljište već pretvara u građevinsko iako su nadležni tvrdili da se to neće desiti.

Prelepa oranica iza zatvora posle naselja Padinska Skela ka Zrenjaninu, sa leve strane Zrenjaninskog puta, pretvorena je u jedno veliko gradilište bez ikakve oznake šta se gradi i ko je investitor – objavilo je udruženje Eko Pančevački rit

Kako kažu u ovom udruženju, odlučni su da provere da li je ovo dozvoljeno kupoprodajnim ugovorom koji je potpisan prilikom prodaje PKB-a, pa će se obratiti Gradskoj upravi.

Nezvanično, na tom mestu je planirana izgradnja fabrike za briketiranje deteline. Pretpostavka je da je zato ove godine zasejano mnogo više deteline nego ranijih godina.

Ipak postavlja se pitanje zašto nije iskorišćen neki od postojećih pogona nekadašnjeg PKB-a.

Šta će se pokazati ostaje da se vidi, ali ćemo svakako nastaviti da pratimo razvoj ove situacije.

 

1 Comment

  1. Naravno,a sve je to Vucic i i kompanija znala jos kad su prodavali PKB,sve ce oni oranice pored ZR puta u gradjevinsko zemliste,moraju brat i bratija da zarade koji evro,iovako nas pripremaju da na to da policija slabo bije narod,trebalo bi bolje da nas biju..ee narode dozovi se pameti..

Leave a Reply

Prethodna priča

Na Zrenjaninskom putu potpuni kolaps, kolone do Sebeša

Sledaća priča

Noćas požar u Al Dahri, srećom bez povređenih

Poslednje od Vesti