in

Akcija „Plivaj i uživaj“ završena uručivanjem diploma

Akcija „Plivaj i uživaj“ završena uručivanjem diploma
Akcija „Plivaj i uživaj“ završena uručivanjem diploma

Druga sezona akcije „Plivaj i uživaj“ uspešno je završena 30. maja uručivanjem diploma poslednjoj grupi mališana. Ove godine oko 2.500 dece je iskoristilo mogućnost beplatnog plivanja i učenja na „Tašu.“

Druga sezona akcije Gradske opštine Palilula „Plivaj i uživaj“ završena je dodelom diploma grupi od 25 mališana koji su prošli školu plivanja i položili ispit za prelazak u veliki bazen.

Oko 2.500 dece uzrasta od sedam do 15 godina iskoristilo je mogućnost da besplatno uče plivanje na Tašu uz nadzor stručnih instruktora. Da bi prešli na plivanje u veliki bazen, usledilo je testiranje i polaganje koje su naši mališani uspešno savladali zahvaljujući dobrom stručnom timu „Taša“.

Učesnici akcije iz prve sezone, koji su nastavili sa plivanjem, takođe pod nadzorom instruktora, korigovali su svoje plivanje i naučili nove stilove.

Akcija „Plivaj i uživaj“ trajala je od 1. oktobra do 31. maja na tašmajdanskom bazenu gde su naši mališanu uživali u druženju i učenju. Akcija je za svaku pohvalu, te očekujemo i treću sezonu kako bi naši mališani kvalietnije i zdravije provodili svoje slobodno vreme.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Otvaranje Mikser festivala u znaku heroja, solidarnosti i dobre muzike

OFK Crvenka i FSS organizuju besplatnu letnju školu fudbala - 2014

OFK Crvenka i FSS organizuju besplatnu letnju školu fudbala