in

OFK Crvenka i FSS organizuju besplatnu letnju školu fudbala

OFK Crvenka i FSS organizuju besplatnu letnju školu fudbala - 2014

Fudbalski klub OFK Crvenka iz Borče u saradnji sa FS Srbije, ogranizovaće besplatnu letnju školu fudbala koja počinje 17. juna i traje do 2. avgusta. Projektom su obuhvaćene osnovne škole „Stevan Sremac”, „Jovan Ristić” i „Rade Drainac”.

OFK Crvenka organizovaće besplatnu letnju školu fudbala 2014. kao deo projekta FS Srbije „Moja škola – moj klub”, na stadionu pomenutog kluba.

Besplatna škola će trajati od 17. juna do 2. avgusta, kada će se za slavu kluba, u okviru proslave 45 godina od osnivanja, održati i manifestacija „Festival fudbala 2014.”.

Projektom su obuhvaćene osnovne škole „Stevan Sremac”, „Jovan Ristić” i „Rade Drainac”, a treninge će moći da pohađaju i svi članovi škole fudbala OFK Crvenka..

Sve što je potrebno za prijavu uz popunjavanje obrazaca koji će biti podeljeni u navedenim školama do kraja školske godine, jeste želja deteta i dobra volja roditelja.

OFK Crvenka organizuje besplatnu letnju školu fudbala

Stadion OFK Crvenka pokriven je reflektorima, što omogućuje održavanje treninga i u večernjim satima. Obezbedićemo deci optimalne uslove za rad i druženje tokm leta. Satnicu treninga, grupe i broj angažovanih trenera korigovaćemo prema broju polaznika”, izjavio je Goran Ristić, predsednik UO i koordinator omladinske škole OFK Crvenka.

Projekat FS Srbije „Moja škola – moj kub” promoviše sve aktivnosti bazičnog fudbala u skladu s najvišim standardima UEFA i vrednostima koje proklamuje, a to su radost, zadovoljstvo, učešće u igri i bavljenje sportom.

Osnovni cilj projekta je da se pruži mogućnost svakom detetu da se upozna da fudbalskom igrom i svim lepim stvarima koje nosi, bez obzira na socijalnu kategoriju, rasnu ili versku pripadnost.

Fudbalski klub OFK Crvenka pozvao je sve dečake i devojčice da se pridruže besplatnom projektu i da zajedno i aktivno provedu letnji raspust. Takođe, klub je najavio i osnivanje selekcije ŽOFK Crvenka, a treninzi  će se održavati utorkom i četvrtkom. Radi detaljnijih informacija možete se javiti na broj telefona 069/730-799.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Akcija „Plivaj i uživaj“ završena uručivanjem diploma

    Akcija „Plivaj i uživaj“ završena uručivanjem diploma

    Učenici OŠ „Stevan Sremac“ nagrađeni na konkursu „Stabilo“

    Učenici OŠ „Stevan Sremac“ nagrađeni na konkursu „Stabilo“