in

A od GSP-a čokoladica

Na 95-ici u julu zabeleženo najviše „otkucanih“ karata - jul 2013

GSP je odlučio da nagradi građane koji uredno plaćaju uslugu javnog gradskog prevoza. Nije u pitanju popust ili tome slično. Nagrada je mala ali slatka. 

GSP u saradnji sa „Soko štarkom“ organizuje akciju u kojoj će deliti čokoladice građanima koji se voze sa plaćenom kartom. Najavljuju da će verovatno ulaziti na stanici kod Pančevačkog mosta i kod Ušća.

„U saradnji sa ‘Soko štarkom’ odlučili smo da od sutra ulazimo u vozila gradskog prevoza i delimo putnicima koji imaju kupljenu kartu čokoladice u znak zahvalnosti. Verovatno ćemo prvo ulaziti u vozila kod Pančevca a onda u blizini tržnog centra Ušće“, najavljuje v.d. direktora GSP Beograd Željko Milković.

GSP vozi putem koji kroje Portugalci

Na pomolu vraćanje na ulice redovnog broja autobusa

Dugo čekanje autobusa van saobraćajnog špica verovatno neće trajati još dugo. Naime, prihod od prodaje karata je skočio za 30 odsto, kažu iz GSP-a. To znači da se stanje polako normalizuje.

„Sačekaćemo kraj meseca da u potpunosti sagledamo sve finansijske efekte pojačane kontrole kada ćemo doneti odluku da li ćemo i kada ukinuti redukciju. Izvesno je da sada dnevno uštedimo od šest do osam odsto na gorivu. Ako se ima u vidu da mesečno na gorivo trošimo 420 miliona dinara, ušteda i od pet odsto donela bi nam 20 miliona dinara što nije mali novac,“ kaže Milković.

 

Pomalo neobičan potez čelnika GSP-a, ali  verujemo da će se Beograđani lepo zasladiti sutra ujutru. Nadamo se da će se vratiti redovan broj autobusa u zimski režim vožnje i da će se situacija napokon normalizovati.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dunavski venac, leva obala, treći Beograd ili pak, nešto četvrto?! - 2014

Dunavski venac, treći Beograd ili pak nešto treće?!

Braću ispred kuće u Padinskoj Skeli napali nožem - 27.02.2014

Sinoć u Borči mladić i devojka povređeni nožem