in

Autobusi starom trasom kratko, asfaltiranje završeno

Zbog radova na postavljaju novog asfaltnog zastora, autobusi 95, 104 i 105L saobraćali su izmenjenom trasom.

Valjevskog odreda je propisno obeležena i naravno ležeći policajci su vraćeni na svoja mesta, samo su sada plastični.

U Ivana Milutinovića je od raskrsnice Valjevskog odreda do Trga oslobođenja urađena horizontalna signalizacija dok deo ka Putniku tek treba da se obeleži.

Od juče, 14. novembra, autobusi su krenuli starom trasom i sada saobraćaju ulicama Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda, u oba smera.

S obzirom na to da je menjanje trasa autobusa izazvalo velike gužve, zanimalo nas je da li je ovo vraćanje na staru trasu smanjilo gužve, pa smo jutros, oko 7 časova, otišli na početnu stanicu u Borči.

U jutarnjim časovima gužve su očekivane, tako da nije čudno to što su autobusi koji su krenuli u periodu između pola 7 i 7, već na Zrenjaniskom putu bili poprilično popunjeni.

Kao što se vidi na slikama, na početnoj stanici guzve nije bilo u 7:10h. Naravno, kako autobusi odmiču ka gradu, sve više je putnika.

Kiša od jutros pada, i to predstavlja dodatni problem jer su stajališta pod vodom i putnici moraju da preskaču bare kako bi ušli u autobus.

U Krnjači nas je već sačekala gužva u saobraćaju što nije ništa novo kad su u pitanju kiše.

Pored jutarnjih gužvi, kao i obično, očekuju se i popodnevne. U periodima dana kada veliki broj ljudi ide na posao, školarci u školu, studenti na fakultete ili se vraćaju sa istih, gužve su neizbežne.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Proslava dana Centra za kulturu “Vlada Divljan“

Od sutra izmene na linijama 85, 95, 96, 105L i 101N zbog radova