in

271 kandidat, samo 20 direktorskih fotelja

Čak 253 prijava stiglo za direktorsku fotelju-2014

Raspisan je konkurs za direktore 20 javnih preduzeća. Najveće interesovanje za „Pijace“, zatim „Zelenilo“ i „Gradsku čistoću“.

Skupština grada bi trebalo početkom septembra da izabere nove direktore javnih preduzeća. Konkurs je otvoren i do sada se prijavio 271 kandidat.

Po broju prijavljenih na vrhu „liste želja“ je mesto direktora javnog preduzeća „Pijace“, za koje su se prijavila 32 kandidata.

Trenutno ovu funkciju obavlja v.d. ovog preduzeća Ivan Sočo, bivši sekretar za poljoprivredu.

Za „Zelenilo“ i „Gradsku čistoću“ je stigla po 21 prijava. Na dnu po broju prijavljenih je mesto rukovodioca Studija B – samo 4 prijave.

Određen broj kandidatura je odbačen iz razloga što kandidati nisu dostavili odgovarajuću dokumentaciju koja dokazuje da ispunjavaju uslove za određenu funkciju. Komisija ima zadatak da napravi rang-listu i pronađe najbolja tri kandidata. Odluku ko će biti direktor kog preduzeća donosi Skupština grada.

 

Nadamo se da će ovakav entuzijazam koji vlada za prijavu na direktorske funkcije nastaviti da bude prisutan i posle odabira i da će koji god kandidat bude odabran raditi svoj posao kako treba.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

    Željko Milković v.d. direktora GSP-a, izvor: kurir-info.rs

    Rukovodstvo GSP-a se susrelo sa građanima

    Institut za transfuziju krvi Srbije - 2014

    Apel sugrađanima: Potrebne RhD negativne krvne grupe