in

Zrenjaninski put: Oborio devojčicu na pešačkom prelazu i pobegao sa lica mesta

Večeras oko 18.45 na pešačkom prelazu preko Zrenjaninskog puta, kod restorana „Bele Zore“, oborena je devojčica starosti 10 godina.

Prema nezvaničnim podacima, devojčica je oborena od strane vozača koji je upravljao narandžastim autobilom marke „Jugo“, koji je pobegao sa lica mesta.

U tom trenutku, na semaforu je bilo trepćuće žuto svetlo tj. semafor nije bio u funkciji. Pomenuti pešački prelaz koristi se kao glavna veza tog dela Krnjače sa osnovnom školom, obdaništem, domom zdravlja itd.

Pretpostavljamo da se u tom trenutku devojčica vraćala iz škole.

Od Hitne pomoći smo saznali da je maloletna devojčica, starosti 10 godina, zadobila povrede glave, prelom leve potkolenice i mogući komocioni sindrom. Prevezena je u Urgentni centar.

Apelujemo na sve vozače da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine kao i postojeću signalizaciju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Možete li i Vi,preko sajta,apelovati na saobraćajnu policiju da na raskrsnici Zrenjaninskog puta i Grge Andrijanovića bude postavljen saobraćajni policajac koji tu stoji samo na početku školske godine i,ponekad,ujutro u samom špicu.Potreba za saobraćajnim policajcem je evidentna,jer je to put za školu,dom zdravlja,elektrodistribuciju….,i trebao bi tu da stoji minimum dok traje školska godina i bar u intervalu dok traje nastava.
    Poslednji slučaj obaranja devojčice je samo jedan u nizu udesa na toj raskrsnici koji je konstantnim prisustvom saobraćajnog policajca moga biti izbegnut.

Veliki požar u potkrovlju kuće u Krnjači - 2014

Veliki požar u potkrovlju kuće u Krnjači (VIDEO)

Đilas obećava akcije, direktor PKB-a demantuje

Kinezi hoće da kupe PKB a prodaja protivustavna