Želimo Vam Srećnu Novu Godinu – Vaš Lobi

Želimo Vam Srećnu Novu Godinu – Vaš Lobi

u Najnovije lokalne vesti od
Cicak – Rancevi 25%

Svaki početak je težak. I nekako od njega uvek očekujemo dosta. Tako je i sada nama. Iako na početku, verujemo, jednog dugoročnog druženja i prijateljstva, 120 dana rada je za nama, pa nije zgoreg da se preispitamo. Šta smo, ko smo, gde smo i gde hoćemo…

Mala smo grupica, spontano okupljena oko zajedničkog cilja. Naš cilj ili bolje reći hobi, jeste da se bavimo običnim ljudima, običnim problemima, dešavanjima i prilikama građana sa leve obale Beograda. Bavimo se i običnim temama, temama života, dana, vremena, ljudi, posla, ljubavnim i temama prijateljstva. I mnogim drugim. Tu smo da pokrećemo inicijative, utičemo na rešavanje problema građana sa ove strane mosta, podstičemo poboljšanje uslova života nas koji smo sa leve obale, i zbog još mnogo toga smo tu. Nismo finansijska konstrukcija koja se da izmeriti i čiji se efekti mogu proceniti ali znamo da nas pratite, čitate i komentarišete. To je naš uspeh.

  Alternativno isključenje ka levoj obali popravljeno (FOTO)

Vaše mišljenje nam je jako važno, bilo da je pozitivna ili negativna kritika, mišljenje, ideja, predlog, tu smo da Vas saslušamo, uzmemo sve u obzir i budemo još bolji, zbog nas samih a za Vas!

Od kako smo pokrenuli blog/portal LOBI u avgustu i sa prvim objavama počeli već od 1. septembra, do sad smo objavili preko 130 nama najvažnijih tema. Zabeležili smo posetu od 12.000 u istom periodu ( samo u decembru je bilo 5000 poseta), sa preko 36.000 pregledanih stranica i posetom u proseku od 3 minuta – Hvala vam.

Najčitaniji članak je bio “Ulica otvorenog srca u Borči” koja je podeljena više od 300 puta i koju je pročitalo više od 800 čitalaca. Šta drugo da kažemo nego – vidimo se sutra.

  Novi koloseci na železničkoj stanici u Krnjači za efikasniji saobraćaj

Kako bi opravdali novogodišnjih duh, narednih dana delićemo neke poklone Vama, našim vernim čitaocima.

Sa nadom da ćemo se na www.lobi-info.rs družiti, zabavljati i informisati i u narednoj godini želimo Vam sretnu i uspešnu Novu godinu. I u 2013. ostanite uz Vaš omiljeni hobi tj. Vaš Lobi!

Želimo Vam Srećnu Novu Godinu – Vaš Lobi

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*