in

Želimo Vam Srećnu Novu Godinu – Vaš Lobi

Želimo Vam Srećnu Novu Godinu – Vaš Lobi
Želimo Vam Srećnu Novu Godinu – Vaš Lobi

Svaki početak je težak. I nekako od njega uvek očekujemo dosta. Tako je i sada nama. Iako na početku, verujemo, jednog dugoročnog druženja i prijateljstva, 120 dana rada je za nama, pa nije zgoreg da se preispitamo. Šta smo, ko smo, gde smo i gde hoćemo…

Mala smo grupica, spontano okupljena oko zajedničkog cilja. Naš cilj ili bolje reći hobi, jeste da se bavimo običnim ljudima, običnim problemima, dešavanjima i prilikama građana sa leve obale Beograda. Bavimo se i običnim temama, temama života, dana, vremena, ljudi, posla, ljubavnim i temama prijateljstva. I mnogim drugim. Tu smo da pokrećemo inicijative, utičemo na rešavanje problema građana sa ove strane mosta, podstičemo poboljšanje uslova života nas koji smo sa leve obale, i zbog još mnogo toga smo tu. Nismo finansijska konstrukcija koja se da izmeriti i čiji se efekti mogu proceniti ali znamo da nas pratite, čitate i komentarišete. To je naš uspeh.

Vaše mišljenje nam je jako važno, bilo da je pozitivna ili negativna kritika, mišljenje, ideja, predlog, tu smo da Vas saslušamo, uzmemo sve u obzir i budemo još bolji, zbog nas samih a za Vas!

Od kako smo pokrenuli blog/portal LOBI u avgustu i sa prvim objavama počeli već od 1. septembra, do sad smo objavili preko 130 nama najvažnijih tema. Zabeležili smo posetu od 12.000 u istom periodu ( samo u decembru je bilo 5000 poseta), sa preko 36.000 pregledanih stranica i posetom u proseku od 3 minuta – Hvala vam.

Najčitaniji članak je bio “Ulica otvorenog srca u Borči” koja je podeljena više od 300 puta i koju je pročitalo više od 800 čitalaca. Šta drugo da kažemo nego – vidimo se sutra.

Kako bi opravdali novogodišnjih duh, narednih dana delićemo neke poklone Vama, našim vernim čitaocima.

Sa nadom da ćemo se na www.lobi-info.rs družiti, zabavljati i informisati i u narednoj godini želimo Vam sretnu i uspešnu Novu godinu. I u 2013. ostanite uz Vaš omiljeni hobi tj. Vaš Lobi!

Želimo Vam Srećnu Novu Godinu – Vaš Lobi

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Budući SPA centara u Ovči - Ovčanska banja

Budući spa centar u Ovči

Servisne informacije

Servisne informacije 03.01.2013. god.