in

Zbog snimanja serije centar se zatvara za saobraćaj

Deo Terazija, od raskrsnice sa Prizrenskom do Palate „Albanija“, kao i deo od Palate „Albanija“ do Ulice kralja Milana biće zatvoren za saobraćaj sutra od 11.00 do 13.00 časova. 

Terazije se zatvaraju zbog snimanja serije „Seal Team“, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Autobusi gradskog prevoza na linijama 29A i 31 će se tokom snimanja serije okretati na Trgu Slavija, dok će vozila sa linije 27 saobraćati do terminusa „Trg republike“ Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom i Trg republike, saopšteno je iz Sekretarijata.

Tokom snimanja na Trgu Nikole Pašića doći će i do izmena na linijama gradskog prevoza:

  • Autobusi na linijama 5A, 24 i 26 saobraćaće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom, Francuskom, Cara Dušana i dalje redovno.
  • Autobusi sa linije 27 će voziti Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana do Trga republike
  • Autobusi na linijama 37, 44 i 58 saobraćaće Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i dalje redovno
  • Autobusi sa linija 65 i EKO 1 voziće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Svetogorskom, Makedonskom, Dečanskom (odnosno Nušićevom u suprotnom smeru) i dalje redovno
  • Autobusi na liniji ADA1 će od Trga republike voziti Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovno

Trg Nikole Pašića će u nedelju, 11. avgusta, biti potpuno zatvoren za saobraćaj od 07.00 do 15.00 časova na delu od Terazija do Takovske, kao i od Dečanske ka Takovskoj.

Saobraćajna policija će od 07.00 do 19.00 povremeno obustavljati saobraćaj na tri do pet minuta u Ulici kralja Milana u delu između Trga Nikole Pašića i Terazija.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kod Pupinovog mosta policija otkrila krijumčare nafte

    UG Kotež se izborio za bolju liniju 43 na hitnom sastanku u GSP