Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Zbog gužvi produženo važenje BusPlus kartica

u Vesti od
Tara – T2

Poslednjih nekoliko dana na lokacijama gde ste vrši izdavanje personalizovanih BusPlus kartica gužva je bila normalna pojava.

Jedna sugrađanka nam se žalila jer je prvo čekala dva da bi joj rekli da penzioni ček više nije dovoljan, već da mora da ide u PIO fond.

Verujemo da je upravo zbog pomenutih gužvi BusPlus odlučio produži personalizovane kartice za zaposlene do 30. juna iako je njihov glavni razlog brojnost kartica.

Srednjoškolci i studenti koji su kartice izvadili pre tri godine, a koji su ih već produžili za tekuću školsku godinu, tek na jesen su u obavezi da izvade nove kartice, a do tada mogu da koriste i dopunjuju postojeće.

Za sve kategorije važenje personalizovanih BusPlus kartica je tri godine od momenta izdavanja, međutim, na karticama ne piše rok važenja. Pitamo se, zašto je onda “personalizovana”?!

Zanimljivo:  Eko patrola i sugrađani vratili zalutalog labuda u stanište na kanalu Vizelj

Bilo kako bilo, svi sugrađani datum isteka svoje kartice mogu proveriti pozivanjem Korisničkog centra BusPlusa na broj 7155-155, radnim danima od 8 do 18 i subotom od 9 do 14 sati.

Drugi način za proveru jeste prilikom dopune karte možete pogledati datum isteka na isečku koji dobijate od prodavca.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh