in

Za sutra najvljena proba daljinskog grejanja u Borči

Sutra kad budete primetili tople radijatore nemojte se previše radovati jer „Beogradske elektrane“ narednih dana vrše probe sistema daljinskog grejanja,

Funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja podrazumevaju proveru rada toplotnih izvora, odnosno toplana i kotlarnica, a uporedo će biti proverena i ispravnost toplovodne mreže i toplotnih predajnih stanica.

Prema potrebi, biće proverena funkcionalnost pojedinih kućnih grejnih instalacija kako bi sistem daljinskog grejanja bio što spremniji za grejnu sezonu koja zvanično počinje tek 15. oktobra 2016. godine.

Toplana „Borča“ će prema planu i programu sutra, 4. oktobra, izvršiti pomenutu probu.

Pomentute probe su samo priprema za početak grejne sezone, što podrazumeva proveru rada sistema ali ne i zagrevanje stambenog i poslovnog prostora.

Što znači da sutra možete osetiti tople radijatore, ali kad ohlade nemojte zvati „Beogradske elektrane“ jer reklamacije neće uvažiti.

Službu za prijem reklamacija pozovite samo ako primetite kvar na instalaciji ili curenje vode iz instalacija. To možete učiniti na broj telefona 011/20-93-100 ili 0800-111-201 (besplatan poziv).

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Ako ne čistite oko zgrada kazne i do 100.000 dinara

    U subotu u nesreći kod Jabučkog rita teško povređen vozač - 30.11.2013

    Petoro povređeno: Teška saobraćajna nesreća na putu ka Jabučkom ritu