in

Za najmlađe sugrađane „Crvenkapa i šašavi vuk“ besplatno u CK Vlada Divljan

U nedelju 08. marta, u 12.30 časova, na sceni Centra za kulturu „Vlada Divljan“ očekuje nas nova besplatna predstava za najmlađe sugrađane pod nazivom „Crvenkapa i šašavi vuk“.

Predstava je rađena po motivima iz svima dobro poznate bajke “ Crvenkapa i Vuk“, a ovu savremenu priču prilagođenu našem vremenu ispričaće vam iz svog ugla niko drugi nego heroj ove priče lično, Lovac Milutin.

Radnja se odvija na našem podneblju i realno opisuje život prave bake sa sela koja je bolesna i koja očekuje da joj unuka Crvenkapa donese hranu tačnije lek za dušu (ljubav).

Na putu od svoje do Bakine kuće nailazi na razne probleme koje joj zadaje Vuk Vule, ali ipak uspešno stiže do bake, no da li je tu problemima kraj ili tu tek počinju pravi problemi najbolje bi bilo da dođete i pogledate…

Ovo je priča za decu ali je podjednako zanimljiva i odraslima jer je puna smešnih scena, a i muzičkih numera, što se deci jako dopada. 

Priča ipak ima srećan kraj Lovac Milutin ipak uspeva da pomogne Crvenkapi i baki i spašava ih od zlog i nevaljalog Vuka.

Besplatne ulaznice možete preuzeti u sredu (04.03.) u periodu od 12 do 20 časova na blagajni Centra za kulturu „Vlada Divljaan“ 

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zamenik gradonačelnika tvrdi da više neće moći ulice da raskopava ko i kako hoće

    Zbog kiše u prestonici se očekuju gužve u saobraćaju