„Cvrčak“ dobio nagradu za najlepše uređeno dvorište - www.lobi-info.rs

„Cvrčak“ dobio nagradu za najlepše uređeno dvorište

2 minuta za čitanje
Vrtić „Cvrčak“ iz Borče dobio nagradu za najlepše uređeno dvorište-2015

JKP „Zelenilo Beograd“ prekjuče, 17.jula, učesnicima akcije „Za zeleniji Beograd“ dodelilo je zahvalnice a pobednicima nagrade na završnoj svečanosti proglašenja pobednika na Malom Kalemegdanu.

Izbor najlepših zelenih prostora obavljao se u pet kategorija: najlepša zelena površina, najlepši balkon, najlepša zelena površina ispred poslovnih objekata, najlepše školsko dvorište i najlepše zelenilo oko predškolske ustanove.

U kategoriji najlepše uređeno dvorište predškolske ustanove prvo mesto osvojio je vrtić „Cvrčak“ iz Borče. Zaposleni zajedno sa decom uspeli su da kreativnošću učine svoje dvorište veselim tako što su zidove ograde tako lepo i maštovito oslikali da mame osmehe svima.

Ovim povodom direktor JKP „Zelenilo Beograd” Slobodan Stanojević dodelio je 15 nagrada i zahvalnica pojedinicima i opštinama koji su uređenjem balkona, dvorišta i zelenih površina dali svoj doprinos zdravijem, zelenijem i lepšem Beogradu.

Vrtić „Cvrčak“ iz Borče dobio nagradu za najlepše uređeno dvorište-2015

Svečanosti je prisustvovamo i gradonačenik Beograda Siniša Mali koji je rekao da je ovo veoma lepa mogućnost da se zahvalimo svim Beograđanima koji su imali inicijativu i želju da pokažu kako Beograd može lepše da izgleda. On je dodao i da se svakodnevno trudimo da Beograd ulepšamo na sve načine a da akcija „Za zeleniji Beograd“ povezuje komšije ali i decu u školama i vrtićima, da imaju priliku da se druže i razmenjuju ideje.

Organizatori ističu da već punih 13 godina u akciji učestvuje deset beogradskih opština na kojima se biraju najbolje uređene zelene površine u pet kategorija i da se će u budućnosti uvesti još kategorija i nominacija.

Jedno veliko BRAVO za naš vrtić sa najlepšim dvorištem!

Leave a Reply

Popova bara bez vode. Vodovod apeluje: smanjite potrošnju vode! 2015
Prethodna priča

Popova bara bez vode. Vodovod apeluje - smanjite potrošnju vode!

Sledaća priča

Udavila se žena na Kovilovskoj plaži

Poslednje od Dešavanja