in

Velika humanitarna novogodišnja akcija udruženja „Novi Horizont“

U ADRA Centru, u Borči, u petak 12. januara 2018. godine, Udruženje osoba sa invaliditetom „Novi Horizont“, priredilo je dodelu novogodišnjih paketića koje su donirali zaposleni iz „Raiffeisen banke“ i humanitarna organizacija ADRA, a sve za decu iz ovog Udruženja.

Program je vodio šarmantni Veljko Pajović koji je najavio Pecu Petrovića Marsa (“Peca i deca”). Peca je čitao svoje pesme kojima je očarao i zabavio kako decu tako i odrasle. Podsetio je okupljene na neka divna prošla vremena.

Zatim je Srđan Simeunović Sendan dočarao svečanu atmosferu svojim nastupom na gitari čime je razonodio sve prisutne. Nakon što su svi uhvatili ritam, Anđela Dimitrijević, desetogodišnja pesnikinja, pročitala je svoje stihove nadovezujući se na Sendanovu pesmu i pokupila simpatije publike koje su propraćene velikim aplauzom. 

Bole mađioničar je izvodio svoje štosove i zabavio prisutne onako kako samo mađioničari to znaju da urade, a klovn Šašavko je, šta drugo nego bio šašav.

Udruženje osoba sa invaliditetom „Novi Horizont“ bavi se problemima, edukacijom, pružanjem pomoći i drugim vidovima saradnje sa osobama sa invaliditetom, koje žive na levoj obali Dunava.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Lepo je videti da su Jehovini svedoci (ADRA) poradili na svom imidžu. Dobra promena taktike, otvaraju svoja vrata, umesto da poljube tuđa. No, dobrim delima se u zube ne gleda, tako da bi kritika trebalo da bude upućena drugim našim (verskim) zajednicama.

Obrenovac nagrađuje građane koji prijave divlju deponiju i zagađivača

Tribina u Kotežu održana ispred mesne zajednice