in

Večeras počinje 23. Vidovdanski turnir

Danas svi na finale Vidovdanskog turnira 2014

Tradicionalni turnir u malom fudbalu 23. po redu stiže na radost mnogih kvalifikovaniih igrača željnih igre i druženja, kao i posetilaca koji će uživati u odličnom fudbalu. Ova manifestacija, jedna od najstarijih u Srbiji, poznata je po igračima i majstorima fudbala koji se bore za prelazni pehar, dar lista „Sport“, pružajući posetiocima nezaboravan fudbal, druženje i dobru zabavu.

„Trofej Vidovdana“ važi za jednu od najstarijih i najmasovnijih manifestacija malog fudbala u Srbiji, poznat po brojnosti učesnika i posetilaca. Za protekle 22 godine svoje umeće su na turniru pokazali i dokazali mnogi majstori malog fudbala, čak i reprezentativci velikog i malog fudbala pa ne sumnjamo da će tako biti i ove godine.

Juče smo prisustvovali žrebu. Na turniru učestvuju 22 ekipe podeljene u šest grupa. Turnir će se igrati svakog dana počev od 13. juna od 19 do 22 h u Borči (Centar III) na terenu za male sportove „Vidovdan“.

Trofej Vidovdana 2015, LOBI

U šest grupa smeštene su 22 ekipe, sve grupe imaju po četiri ekipe osim dve koje će imati tri. U osminu finala plasiraće se prvoplasirani i drugoplasirani iz grupe i četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Ovogodišnje nagrade deliće se na sledeći način:

  1. mesto – 240.000 RSD
  2. mesto – 120.000 RSD
  3. mesto – 60.000 RSD

Biće, naravno, podeljeni i pehari za najbolje učesnike turnira. Organizatori su poželeli mnogo sreće i fer igru.

Dragi naši sugrađani i ljubitelji fudbala, pozivamo Vas da posetite ovaj tradicionalni turnir i uživate u čarima najpopularnijeg sporta na svetu.

Takođe, pozivamo sve učesnike da nam pruže odličnu zabavu, dobre poteze, lepe golove i fer plej a mi ćemo vam uzvratiti navijanjem i dobrim raspoloženjem.

Srećno i neka najbolji pobedi!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Danas je 27.06. a vi imate vest o turniru od 13.06. Dali je moguće da se trtite sajtom o levoj obali Dunava a vesti iz svih kategorija su vam bajate po 15.dana. Za vašu informaciju na levoj obali imate 10 ak škola fudbala gde masa dece trenira, postižu najbolje rezultate u gradu , osvajaju međunarodne turnire, pobeđuju Zvezdu ,Rad, OFK Bgd , svakog vikenda se održavaju utakmice,turniri u više balona u Borči , o tome ni reč.Šta je Vaš cilj ?
    Imate škole košarke, imate odbojkaški klub Imlek , imate karate klubove . Ništa od toga na ovom bednom sajtu , važno je da češete jezik o kantama za smeće rupama na putu i informacijama iz hronike što nekažem da nije bitno ali dajte malo lepih i pohvalnih reportaža i informacija o nečemu drugom.

Pronađeno telo dečaka koji se juče udavio u Dunavu

Ovog vikenda „Trojka iz bloka“ u Borči