Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Ovog vikenda „Trojka iz bloka“ u Borči

u Dešavanja od
Tara – T2

U subotu, 20. juna, sa početkom u 17 h na košarkaškim terenima OŠ „Jovan Ristić“ u Borči održaće se humanitarni turnir „Trojka iz bloka“.

„Trojka iz bloka” je sportsko-humanitarni projekat za izgradnju i opremanje kupatila za potrebe socijalno ugroženih višedetnih porodica na području Balkana.

„Trojka iz bloka” se sprovodi u gradovima na području Srbije i dijaspore kao sportska manifestacija brzog šutiranja trojki i okuplja veliki broj mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i dobrotvora koji će finansijski podržati realizaciju ciljeva projekta.

Trojka iz bloka Borca 2015

Prijava za šutiranje iznosi 300 RSD po učesniku a sav prihod od prijava, donacija i sponzorstava biće namenjen izgradnji i opremanju kupatila dveju socijalno ugroženih višedetnih porodica sa teritorije opštine Palilula.

Zanimljivo:  FK Palilulac nastavlja izgradnju rekreativnog parka u Krnjači

Procedura je sledeća: svaki učesnik šutira trojke sa tri pozicije, ima na raspolaganju pet lopti na svakoj poziciji i ukupno vreme od 40 sekundi. Deset šuteva sa najviše postignutih trojki plasira se u finale u kojem se za ukupno vreme od jednog minuta šutiria sa pet pozicija po pet lopti.

Zajedno sa organizatorima pozivamo sve aktivne i rekreativne sportiste, roditelje, decu, bake i deke i sve ljude dobre volje da tog vikenda budu sa njima na pomenutim turnirima kako bismo zajedničkim snagama kroz sport i druženje obezbedili neophodnu pomoć za svoje sugrađane.

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh