Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Večeras novo zaprašivanje komaraca na delu leve obale

u Vesti od

Zavod za biocide i medicinsku ekologiju će sutra vršiti suzbijanje odraslih formi komaraca na teritoriji grada Beograda u večernjim časovima.

Lokacije na kojima će se vršiti tretman su sledeće: Blok Braća Marić, nasip od Pančevačkog mosta do Malog Raja, Mali Raj, naselja uz Pančevački put, Reva, Blok Zage Malivuk, Grga Andrijanović, Ada Ciganlija, Makiš kolonija, blokovi 44, 45, 70, 70a, 71, 72, Staro sajmište, šetalište od Bloka 45 do Ušća, Ušće, Park prijateljstva, Kej oslobođenja…

Zaprašivanje će se i vršiti i u starom delu grada i to na lokacijama Donji Dorćol, Donji Kalemegdan, Kula Nebojša, Savamala, Sava promenada, Ada Huja, Belvil, Zemun, Gardoš, 13. maj, Pregrevica, Užička i Tolstojeva, Diplomatsko naselje, Južni bulevar, Sime Igumanova i Šumice, Čukarička padina, Banovo brdo, Julino brdo, Filmski grad, Cerak.

Zanimljivo:  OPREZ: Ukradeni poklopci šahtova u Krnjači, pazite kuda hodate

1 komentar

  1. Dokle god imamo u centru naselja zapustene kanale sa smecem i otpadom, dzaba prskanje i borba protiv insekata. Sta bi sa pompezno najavljivanim sredjivanjima kanala na Zbegu?! Ocistili su polovinu kanala slikali se i pobegli a kanali ostase ruglo Borče. Niti je uredjena dalje i ta polovina kako je najavljivano da ce biti od strane nekog ekolosog drustva kojeje dobilo sredstva u svoj budzet! Sve je to mutno kao i sam kanal, obecanje lazno radovanje.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh