in

Večeras nastavak pregrađivanja Zrenjaninskog puta

Danas su JP „Putevi Srbije“ najavili da će od večeras 27. aprila do četvrtka 30. aprila na Zrenjaninskom putu izvoditi radove na postavljanju betonskih elemenata „Nju Džerzi“.

Radovi će se izvoditi u vremenskom periodu od 22 do 5 h i biće obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene obe preticajne saobraćajne trake.

Betonska ograda duž Zrenjaninskog puta trenutno je postavljena od raskrsnice „Putnik“ do mostića preko kanala Sebeš. Pomenuti radovi predviđaju nastavak pregrađivanja od Borče ka Krnjači.

Putevi Srbije su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, budu oprezni u vožnji i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. PRVO JE TREBALO URADITI KOMPLETNO PRESVLAČENJE ASFALTA KOJI JE U KATASTROFALNOM STANJU PA TEK ONDA OVO, I NE POSTOJI NIGDE SKRETANJE NA LEVO TAKO DA MORA SE IĆI DO PUTNIKA DA SE URADI POLUKRUŽNO OKRETANJE.

  2. Ovo je najveća glupost, I ko je ovo smislio stvarno nije normalan.Recimo, neki kamion skrene desno u neku ulicu sa zerenjanincako,kada se vraća mora da obiđe pola leve obale da bi se vratio u pravcu ka gradu.Takođe, ko živi negde pre raskrsnice Borča-Ovča,mora da ode tamo pa ponovo da se vraća nazad.Tim budalama bi bolje bilo da donekle izmene linije 95,96,104, je se naselje mnogo raširilo od vremena kada su se te trase projektovale pa sada pojedinci moraju da pešače i po 10 minuta do kuća.Autobuske stanice su katastrofa.Mokri sebeš je baš ,,mokri,, treba ju vam gumene čizme da dođete do Rode.Posle kažu nema investitora…Samo u Srbiji.Hvala

    • Ovo je odlicno resenje protiv nesavesnih vozaca na zrenjanincu koji uporno skrecu preko duple pune i prave haos u saobracaju..Skretanja u levo ima dovoljno tamo gde je to predvidjeno i nadam se da ce ovim plocama pokriti ceo potez do mosta ili po mogucnosti kamerama pa nek salju cestitke onima koji prave slicne prekrsaje

Postavljene klupe u budućem parku u Borči (FOTO)

EDB najavilo isključenje struje u Borči i Kotežu 2014

Veći deo Krnjače i Besnog Foka danas bez struje