in

„VEČE BUNTA“ u Borči

U četvrtak, 20. jula, od 21 časa počinje žurka „VEČE BUNTA“ u Western Pubu u Borči na kojoj će po prvi put na levoj obali biti predstavljeno kraft pivo BUNT99. Pozivamo vas  da probate nove vrhunske ukuse piva i uživate uz bend „Druga priča“ i muziku ex-yu rok.

Inače, iza ovog zanimljivog projekta sa idejom „Pivo vrhunskog kvaliteta po pristojnim cenama“ stoji ekipa koja obožava pivo i koja proizvodi novo pivo nazvano BUNT99.

Oni su ljubav prema prema pivu pretočili u projekat BUNT 99  koji se zasniva na proizvodnji piva od najkvalitetnijih uvoznih sirovina, najbolje vrste slada (ječma) i modernoj tehnologiji.

BUNT99 uvek u dobrom društvu

Kako oni kažu količina hmelja koja se dodaje u pivo je daleko iznad proseka, a vrste hmelja su tako izabrane i arome tako uklopljene da BUNT piva imaju ukuse koji se izdvajaju po svojoj originalnosti.

BUNT99 pivara pravi 3 vrste piva, svetlo, mutno i crno. Svetlo je nazvano „American Pale Ale“ narandžaste je boje i osvežavajuće citrusne arome i blage gorčine. Drugo je, crvenkasto mutno pivo nazvano „India Pale Ale“ cvetne arome i srednje gorčine. Za kraj, tu je i crno pravo letnje pivo „Irish Dry Stout“  čokoladno-kafenog aftertejsta. Mi smo ga probali i garantujemo da će uživati u svakom gutljaju!

Inače, pivara BUNT99 je smeštena u Šumadiji u okolini grada Ljiga. Pivara se gradi na starom imanju i cilj je da se napraviti sveobuhvatna lepa priča koja će se izdvajati po originalnosti i kvalitetu.

Pozivamo sve sugrađane da u četvrtak budu buntovni i prkose ovim vrelim letnjim danima. Zato, dođite i probajte jedno od kraft piva BUNT99. Dođite da se zaljubite na prvi gutljaj.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sinoć u udesu u Kotežu povređen mladić

Kupališta širom grada prepuna, ali nisu sva bezbedna