in

Uspostavljen redovan saobraćaj od Ruzveltove do Takovske

Na rekonstruisanom potezu od Ruzveltove do Takovske ulice od danas je uspostavljen redovan režim saobraćaja uz zonsku naplatu parkiranja, izjavio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić.

On je naglasio da je situacija potpuno normalizovana na ovom potezu, što znači da su instalirana stajališta za autobuse i javni gradski saobraćaj funkcioniše normalno.

Stojčić je dodao da je preostalo još da JKP „Zelenilo“ završi svoj deo posla, kao i da očekuje da će do kraja dana izvođač i sva komunalna preduzeća izaći sa ove deonice.

Završetak radova na trotoarima bio je pomeren i zbog nepravilno parkiranih vozila, pa je sada kontrola pojačana naročito od Takovske do Drinčićeve ulice, gde je još preostalo da se završi popločavanje trotoara u narednih desetak dana – istakao je glavni gradski urbanista.

Tramvajska mreža će početi da funcioniše kada cela deonica do Kalemegdana bude izgrađena, s obzirom na to da nije moguće spojiti staru i novu mrežu zbog bezbednosti.

Ti radovi će se nastaviti krajem proleća kako bi se većim delom odvijali tokom letnjeg perioda kada je intenzitet saobraćaja manji – zaključio Stojčić.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Uskoro se uklanja novogodišnja rasveta u Beogradu

    Produžen rok za plaćanje januarskih računa Infostana