in

Upoznajte jetije, jer oni su konačno upoznali „Stopaliće“

Animirana pustolovina za sve uzraste „Stopalići”, sa vrhunskom glumačkom postavom i originalnom muzikom, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čoveka.

Vest o Stopalićima (ljudima), uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tera ih da se zapitaju šta još postoji u velikom svetu izvan njihovog snežnog sela, u ovoj čudesnoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

U filmu „Stopalići” glume Channing Tatum kao jeti Migo i James Corden kao stopalić, Persi.

Šta ako nešto što mislite da ne postoji, misli da VI ne postojite?

Šta ako su legende o divovskim jetijima istinite – o njihovoj gustoj dlaci, gromkom glasu i ogromnim stopalima – poput priča koje oni pričaju o nama … samo obratno. Za njih mi smo bezdlake male zveri s kreštavim glasom i neverovatno malim stopalima. I nepostojimo. Tj. dok jedan jeti ne ugleda čoveka svojim očima i počne da veruje.

 

To je velika ideja na kojoj su nastali „Stopalići,” vesela, duhovita, porodična avantura smeštena u snegom zavejanom svetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovek po imenu Persi sretne licem u lice s jetijem po imenu Migo.

Ovaj neverovatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, naterati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji.

Film „Stopalići“ stigao je danas u bioskope širom Srbije, u distribuciji Blitz filma. 

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Da li ga prepoznajete? Pretpostavlja se da je pljačkao žene i na levoj obali

    Pravoslavni vernici danas proslavljaju jesenji Krstovdan