Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Ulica otvorenog srca, Borča 2015. LOBI

„Ulica otvorenog srca” razveselila mališane, ovog puta u skraćenom izdanju

u Dešavanja od
Tara – T2

Po četvrti put održana je „Ulica otvorenog srca” u Borči. Ista lokacija, sličan program, veselo i šareno. Miris vrućeg kestenja, novogodišnji nosići, baloni, kandirano voće i šećerne jabuke najavili su početak manifestacije.

Za decu zabave nije nedostajalo. Bili su postavljeni vrteška i razni štandovi sa slatkišima i igračkama. Nisu izostali ni popularni baloni sa helijumom u obliku raznih crtanih likova. Sa bine se čula muzika, a oko nje dečji smeh.

Decu su zabavljali Deda Mraz, lav, mađioničar na štulama i mnogi drugi veseljaci koji su defilovali ulicom Bratstva i jedinstva.

Ulica otvorenog srca, Borča 2015. LOBI Ulica otvorenog srca, Borča 2015. LOBI Ulica otvorenog srca, Borča 2015. LOBI

 

Ulica otvorenog srca, Borča 2015. LOBI Ulica otvorenog srca, Borča 2015. LOBI Ulica otvorenog srca, Borča 2015. LOBI

 

Ove godine, nažalost, vremenske (ne)prilike, odnosno niske temperature, nisu dozvoljavale da manifestacija potraje duže. Gradska opština Palilula odlučila je da skrati vreme održavanja manifestacije sa uobičajenih od 9 do 16 h, na vremenski interval od 11 do 13 h.

Zanimljivo:  Povedite mališane na XXII Dečiji sajam, ulaz je slobodan

Takođe, bilo je dosta komentara koji su sugerisali da treba nešto promeniti, dodati nešto novo manifestaciji. Komentari su da je svake godine isto i da je neophodna doza svežine, sa čime se mi slažemo. Eto sugestije organizatorima da već sledeće godine ubace neku inovaciju da bi „Ulica otvorenog srca” postala još zanimljivija i privlačnija građanima.

Želimo da se zahvalimo organizatorima što se ovakva manifestacija održava na levoj obali Beograda, što čine da prvi dan Nove godine bude radostan i zabavan za decu iz ovog dela grada. Takođe, hvala građanima koji podržavaju ovu manifestaciju i posećuju je redovno. Nadamo se da ćemo se sledeće godine opet sresti u „Ulici otvorenog srca” sa još više zabave i dece.

Zanimljivo:  Besplatna predstava za decu "Alvin i veverice" ovog vikenda u CK "Vlada Divljan"

 

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh