in

Uhvati Office 365 autobus na liniji 95 i osvoj nagradu!

Uhvati Office 365 autobus na linije 95 i osvoji nagradu!

Kompanija „Majkrosoft Srbija“ organizovala je foto-takmičenje u kojem je linija gradskog prevoza 95 u fokusu. Pravila su jednostavna – uslikajte „Ofis 365″ autobus koji saobraća na liniji 95 i osvojte vredne nagrade.

Kompanija „Majkrosoft Srbija“ („Microsoft Srbija“) pozvala je sve građane koji su „brzi na škljocu“, da se priključe konkursu za najlepšu fotografiju na liniji 95, koji će trajati do 30. juna.

Sve što treva da uradite jeste da uhvatite „Ofis 365″ („Office 365) autobus i fotografišete ga sa ulice ili dok se vozite u njemu. Čak i selfi u busu je regularan.

Svaka osoba, odnosno Fejsbuk profil, može poslati jednu fotografiju, isključivo autorsku, a selekcija pobednika odvijaće se uz pomoć glasova koje autorski radovi dobiju putem Fejsbuk aplikacije.

Uhvati Office 365 autobus na linije 95 i osvoji nagradu!

Uslovi učešća na konkursu

Ukoliko želite da učestvujete na Konkursu, prijavite se pritupanjem na Facebook stranicu Microsoft Srbija. Obavezni ste da lajkujete stranicu kako biste pristupili aplikaciji.

Fotografija koju šaljete mora da bude u jpg formatu veličine do 2 MB. A što se tiče glasanja za favorite, podrazumeva se ograničenje od 1 glasa sa jednog Fejsbuk profila. Zabranjeno je koristiti usluge servisa za razmenu lajkova. Veliki broj lajkova sa jedne IP adrese smatraće se zloupotrebom i ta fotografija će biti diskvalifikovana.

Tri fotografije sa najvećim brojem lajkova, osvojiće sledeće nagrade – Nokia Lumia 925, Asus Transforme Book T100, godišnja pretplata Office 365 Personal.

Konkurs za najlepšu fotografiju trajaće do ponoći 30. juna, a glasanje će trajati do 7. jula, takođe do ponoći. Tako da, grđani leve obale, bacite se na „škljocanje”, jer možda brendirana 95-ica upravo prolazi pored vas.

Autor: Nenad Čupković

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U udesu na Pančevačkom putu povređene dve osobe

    Borča Kotež,Krnjača i Vrbovski bez struje

    Krnjača sutra bez struje