in

Uhapšen Nikola Đ. iz Borče jer je pretukao i opljačkao mađarske turiste

Dvojicu mađarskih turista pretukao je i opljačkao u svojoj kući u Borči bivši bokser Nikola Đ. (23) nakon dočeka Nove godine, saznaje „Alo!“. Naime, Beograđanin se sa njima upoznao u gradu i posle provoda im je ponudio da prespavaju kod njega.

– Čim ih je uveo u svoj dom, uhapšeni im je naredio da isprazne džepove. Oduzeo im je sav novac, mobilne telefone i pasoše, a zatim uzeo bokserske rukavice i počeo da ih bije. Mađarski turisti jedva su uspeli da pobegnu pomahnitalom momku i slučaj prijave policiji. Oni su ispričali da su svi bili pod dejstvom alkohola, ali da im „domaćin“ nije delovao kao nasilnik, već kao fin mladić, pa su prihvatili njegov poziv – objašnjkava naš sagovornik lista Alo.

Prema rečima oštećenih, uhapšeni Nikola Đ. tukao ih je bokserskim rukavicama koje je izvadio iz svog ormara nakon što su odbili da mu daju svoje stvari.

– Na saslušanju u policiji, oštećeni nisu mogli da daju detaljan opis kuće u kojoj su opljačkani jer, kako su sami priznali, bežali su koliko ih noge nose kada su videli koga su izabrali za prijatelja. Nesrećnim mladićima vraćena su dokumenta, tako da su mogli da nastave put – dodaje naš sagovornik.

Uhapšeni Nikola Đ. je nakon policijskog zadržavanja saslušan u tužilaštvu zbog dva krivična dela – razbojništva i tuče. Do sada nije bio poznat policiji.

Izvor: Alo

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    OPREZNO: Košava i snežni nanosi na levoj obali

    Pukla cev u Kotežu, LOBI

    Pukla cev u Kotežu, vozači oprezno