in

Uhapšen muškarac iz Borče zbog držanja i prodaje droge

Policijske akcije u borbi za suzbijanje kriminala se nastavljaju, na više lokacija u Beogradu, uhapšeno više osoba zbog držanja i prodaje droge.

U zajedničkoj akciji inspektora iz Zemuna i sa Palilule uhapšen je muškarac iz Borče (46).

Pretresom stanja osumnjičenog, pronađene tri kese sa alfataminom, ukupne mase oko 500 grama i digitalna vagica za precizno merenje.

Pripadnici interventne jedinice i uprave kriminalističke policije, uhapsili su muškarca (27) kod koga je pronađeno oko 200 grama heroina.

Policijski inspektori sa Novom Beograda pretresli su stan muškarca (33) i pronašli 215 paketića u kojima je bila marihuana i kesu sa marihuanom ukupne mase oko 1 kg. Osumnjičeni je u bekstvu, i za njim je raspisala potraga.

Policijski inspektori za Zvezdare na osnovu operativne informacije da su u dvorištu OŠ „Jelena Ćetković“ preprodaje heroin, pronašli su drogu i uhapsili dvadesetogodišnjeg muškarca.

U automobilu osumnjičenog pronađena je kesica sa heroinom. Daljim operativnim radom, policija je u dvorištu škole pronašla skrovište osumnjičenog, gde je pronađeno više kesica sa heroinom.

Foto: MUP Srbije

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Nema povećanja cene gradskog prevoza

    Svi stariji od 65 godina se mogu prijaviti za vakcinu protiv virusa Covid 19 , evo i kako