in

UG Kotež sa sugrađanima u borbi da se zakrpe ulice

Prema objavama na društvenim mrežama, sugrađani iz Koteža već duže vreme šalju prijave zbog stanja u kom se nalaze ulice u ovom naselju. Nažalost „Beograd put“ nije izašao da uradi potrebne sanacije.

Prema saopštenju UG Kotež, iako su poslate prijave putem emaila i fotografije sa tačnim popisom lokacija, odgovor Beograd puta nije usledio, pa će ovo udruženje poslati još jedan „podsetnik“.

U slučaju da se Beograd put opet ogluši na poziv da zakrpe čak I višegodišnje rupe, udruženje će delovati pravnim putem.

Molimo vas javite nam da li je neko upao u neku od tih rupa (uganuo nogu, pao i povredio se) ili oštetio vozilo. Takođe molimo one koji su već Beograd putu određene rupe prijavljivali, da jave kad su to uradili. – kažu iz UG Kotež

Ubuduće, u slučaju da sugrađani pretrpe materijalnu štetu na vozilu ili neko lice pretrpi povrede, Beograd put biće tužen za naknadu štete. A kako saznajemo jedan takav incident se već desio i tužba se sprema.

Iz UG Kotež spremaju i zanimljivu akciju vezanu baš za ovaj problem! Naime, Kotežani će sami popuniti rupe zemljom ako ih nadležni ne budu sanirali. U popunjene rupe će, kako kažu, posaditi cveće, da bar ulepšaju svoj kraj.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Dobrovoljno davanje krvi u Borči ove subote

    Sve je spremno za 16. Noć muzeja u subotu!