Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Učestvujte u prvoj beogradskoj trci s bojama!

u Vesti od
Tara – T2

Ove godine naš glavni grad dobija svoju prvu trku s bojama! Ona će se održati 13. septembra. Prijave traju do kraja avgusta.

Ova čuvena trka poreklom iz Indije već je čuvena u svetu a naš glavni grad ovog septembra organizuje svoj prvi „color running”.

Za one koji ne znaju, trkači na start dolaze u čisto belim majicama a onda ih na svakom kilometru neko poprska nekom bojom tako da svoj poslednji, peti kilometar istrče skroz šareni.

Uz trčanje, naravno, ide i muzika te će učesnike i navijače u Beogradu zabavljati Beatshakers.

Do 31. avgusta prijava za ovu trku košta 800 din ali ukoliko neko zakasni, može se prijaviti najkasnije 4. septembra kada se učešće plaća 1000 din.

Zanimljivo:  Neki roditelji teško prihvataju društveno koristan rad kao kažnjavanje u školama

Colour running je događaj inspirisan indijskim festivalom HOLI tokom kog hiljade učesnika slavi nove početke prskajući se najrazličitijim vrstama organskih boja.

Trka će se odigrati u nedelju, 13. septembra, u Hajd parku a počeće u 18.30.

Mališani će takođe imati priliku da trče ali 600 m i njihova trka će početi u 17.30 a prijave za učešće koštaju 500 din do isteka roka za prijave, 4. septembra.

Više informacija o samom postupku prijave, preuzimanju brojeva itd. pronaći ćete na ovoj stranici: https://www.running.rs/colorrunning/

Dragi sugrađani, pozivamo vas sve na ovu veselu, šarenu trku! Učestvujte u još jednoj manifestaciji grada Beograda, promovišite zdrav i aktivan život i zabavite se! 🙂

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh