in

Učestvujte u prvoj beogradskoj trci s bojama!

Ove godine naš glavni grad dobija svoju prvu trku s bojama! Ona će se održati 13. septembra. Prijave traju do kraja avgusta.

Ova čuvena trka poreklom iz Indije već je čuvena u svetu a naš glavni grad ovog septembra organizuje svoj prvi „color running“.

Za one koji ne znaju, trkači na start dolaze u čisto belim majicama a onda ih na svakom kilometru neko poprska nekom bojom tako da svoj poslednji, peti kilometar istrče skroz šareni.

Uz trčanje, naravno, ide i muzika te će učesnike i navijače u Beogradu zabavljati Beatshakers.

Do 31. avgusta prijava za ovu trku košta 800 din ali ukoliko neko zakasni, može se prijaviti najkasnije 4. septembra kada se učešće plaća 1000 din.

Colour running je događaj inspirisan indijskim festivalom HOLI tokom kog hiljade učesnika slavi nove početke prskajući se najrazličitijim vrstama organskih boja.

Trka će se odigrati u nedelju, 13. septembra, u Hajd parku a počeće u 18.30.

Mališani će takođe imati priliku da trče ali 600 m i njihova trka će početi u 17.30 a prijave za učešće koštaju 500 din do isteka roka za prijave, 4. septembra.

Više informacija o samom postupku prijave, preuzimanju brojeva itd. pronaći ćete na ovoj stranici: https://www.running.rs/colorrunning/

Dragi sugrađani, pozivamo vas sve na ovu veselu, šarenu trku! Učestvujte u još jednoj manifestaciji grada Beograda, promovišite zdrav i aktivan život i zabavite se! 🙂

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Jutrošnji nestanak struje u Borči, Ovči, Krnjači i Kotežu je bio planiran - 2015

    Sutra bez struje u više naselja na levoj obali

    Odvedite svoje mališane na berzu igračaka 2015

    Odvedite svoje mališane na berzu igračaka