in

U udesu u Borči povređene dve osobe

Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013
Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013

Večeras oko 22 časa došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su povređene dve osobe. Nesreća se dogodila u ulici Bratstva i Jedinstva na skretanju u Užičku ulicu, kada su se čeono sudarila dva vozila.

Prema rečima očevidaca udes se dogodio kada je vozač automobila marke Alfa Romeo pokušao da skrene u Užičku ulicu u tom trenutku je na njega naleteo automobil marke Golf II koji se kretao u smeru ka Zrenjaninskom putu.

U udesu su povređene dve osobe, vozač i suvozač iz Golfa, koji su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, dok je vozač drugog autobila prošao bez povreda i sačekao je dolazak službe policije. Hitna pomoć je prva stigla na lice mesta, a potom i saobraćajna policija iz Beograda i patrola iz Borče.

Pristuni sugrađani su nam rekli, „Da se čuo stravičan udarac i da su odmah izašli na ulicu“ i dodali, „Da ulicom Bratstva i jedinstva često voze kao na trkama i da su zvuci brujanja automobila i motora normalna tokom noći“.

Moramo naglasti da je ovo drugi udes u istoj ulici u samo nedelju dana, jer se prošli petak takođe dogodio udes nekoko stotina metara dalje na raskrsnici „Đurđenovac“.

Od hitne pomoći smo saznali da su osobe koje su učestovale u udesu u Borči lakše povređene. Dalja istraga će pokazati ko je kriv, što je u ovom momentu manje važno jer nema poginulih ali svakako treba sankcionisati one koji narušavaju bezbednost u saobraćaju.

Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013 Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013 Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013
Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013 Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013 Dve osobe povređene u udesu u Borči - 17.05.2013

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dodir neba tokom vikenda u Lisičijem Jarku - Paraglajding - 17.05.2013

Dodir neba tokom vikenda u Lisičijem Jarku

Zaprašivanje komaraca beograd - Leva obala Dunava u Beogradu - 18.05.2013

Zaprašivanje komaraca na levoj obali Beograda