U subotu na nasipu u Krnjači piknik i druženje povodom Međunarodnog dana Dunava - www.lobi-info.rs

U subotu na nasipu u Krnjači piknik i druženje povodom Međunarodnog dana Dunava

1 minut za čitanje
1

Udruženje „Bela čaplja“ iz Krnjače će u subotu od 14.00 časova za sve sugrađane organizovati lepo druženje povodom obeležavanja Mađunarodnog dana Dunava.

Ideja je da se okupimo, piknikujmo, biće pića, peći ćemo prase, igraćemo odbojku, badminton, ko šta voli, i prosto tako… druženje i opuštanje.

Okupljanje i druženje sugrađana održaće se na nasipu u naselju Braća Marić, u ulici Igora Vasiljeva 29a, a događaj će biti jasno vidljiv sa ulice.

Kako kažu iz ovog udruženja ovoga dana okupiće se i druga udruženja sa leve obale, aktivisti i prijatelji koji su učestvovali u raznim akcijama, ali i sugrađani sa leve obale.

Vidimo se na nasipu!

1 Comment

  1. Mogao bi neko da se pozabavi vlasničkim psima uz taj isti nasip koji je na samom početku kod mosta prisvojen i ogradjen plus su dva psa puštena tako da ako se usudite da preskočite rampu oni vas dočekaju i morate nazad iako je nasip zvanično biciklistička staza. Pre neko veče sam zakasnio na poslednju 108icu koja je u 23:30 i nije mi se čekalo do 4:30 pa sam rešio da kao nekad odem kući peške preko nasipa koji je pored toga što je ograđen još i neokošen. Na kraju sam morao da idem sledećim paradoksom zvaničnim moto putem popularno zvanim auto put Pančevo Beograd iako ima brdo raskrsnica i semafora, ni tu nije mnogo bolja situacija. Morao sam da idem sredinom izmedju bankina jer su razne firme otvorile kapije svojim psima koji se zaleću na pešake. Nemam ništa protiv životinja i ja imam psa, ali ga ne puštam da slobodno šeta i napada pešake!

Leave a Reply

Prethodna priča

Vrtić u Kotežu prima decu, u Padinskoj deca izmeštena

Sledaća priča

Na levoj obali počela dezinfekcija dvorišta i suzbijanje komaraca

Poslednje od Dešavanja