Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Lančani sudar na Zrenjaninskom putu - 05.08.2013

U lančanom sudaru na Zrenjaninskom putu četvoro povređeno

u Hronika od

U lančanom sudaru koji se dogodio danas oko 19 časova na Zrenjaninskom putu u blizini Auto Čačka, povređene su četiri osobe. Povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

Na odeljenju za reanimacije je zbrinut vozač “opel korse” Vladimir Antić (32) u svesnom stanju, koji je zadobio povrede glave, desnog oka, grudnog koša, stomaka i leve ruke, a prema rečima pojedinih medija „lekari se bore za njegov život“.

Vozač “rovera” Nebojša Popović je zadobio oguljotine po glavi i povrede lakta. Vozač “lade nive” Grada Mladenović (63) je zadobio tupu povredu glave i grudnog koša a suvozač, 60-godišnji Mirko Obradović ima razderotinu temena glave, leve šake, kolena i stomaka, obojica su u stabilnom stanju. Čudom vozač “fijat stila” je prošao bez ogrebotine u lančanom sudaru.

U lančanom sudaru na Zrenjaninskom putu četvoro povređenoPrema nezvaničnim informacija, postoje dve verzije kako je došlo do saobraćajne nesreće.

Prva da je do sudara je došlo kada je vozač automobila marke “rover”, koji se kretao ka Borči, pokušao da skrene u dvorište sa leve strane.

U lančanom sudaru na Zrenjaninskom putu četvoro povređenoTada je na njega iz suprotnog smera naleteo “opel” koji se u tom trenutku kretao trakom bliže sredini kolovoza. Od siline udarca “opel” se odbio od “rovera” i udario u automobil “fijat” koji se kretao ka gradu u krajnjoj desnoj traci. Vozač „lade nive“ koji je sve vreme vozio iza “opela” nije uspeo da se na vreme zaustavi, pa je udario u sva tri automobila.

U lančanom sudaru na Zrenjaninskom putu četvoro povređenoDruga da je nesreću izazvao džip koji je skretao u dvorište sa leve strane kolovoza. Kako ne bi bilo novih nagađanja dalja istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.

Zbog lančanog sudara na Zrenjaninskom putu se stvorila gužva, ali većih zastoja u saobraćaju nije bilo.

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh