Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U Krnjači započet prvi uređeni sportsko-rekreativni park

u Vesti od
Bitolj – Restoran i kafana

U poslednjih nekoliko dana, kontaktirali su nas sugrađani iz Krnjače, koji su primetili da se vrši nasipanje zemlje i šuta na parceli iza Metroa.

Verujući da su bahati prevoznici našli novu lokaciju da na njoj neovlašćeno istovaraju šut i zemlju, krenuli smo tragom ove vesti. Ipak, dočekalo nas je prijatno iznenađenje.

Kako smo saznali, nasipanje površine na potezu između FK Palilulca i stambenih zgrada koje se nalaze iza Metroa, je deo većeg projekta. Krajnji cilj je da se ova površina preuredi kako bi koristila sugrađanima.

U pitanju je parcela koja pripada FK Palilulac, a ideja predsednika kluba je da se na ovom delu formiraju sportski tereni i parkovska površina koju bi građani mogli da koriste. Projekat ima podršku opštine, a klub trenutno traži strateškog partnera koji bi pomogao realizaciju projekta.

Uređenje ovog prostora, omogućiće bolju povezanost kluba i stambenog bloka, pa će olakšati sugrađanima dolazak do samog kluba, koji sada okolnim ulicama traje daleko duže, nego što će to biti moguće.

  Otvorena silazna rampa sa Pančevca ka Zrenjanincu

Krnjača kao naselje svakako manjka kada su u pitanju uređene zelene i sportsko-rekreativne površine, pa verujemo da će ovakva vest obradovati i sugrađane.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh