Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U Krnjači započet prvi uređeni sportsko-rekreativni park

u Vesti od

U poslednjih nekoliko dana, kontaktirali su nas sugrađani iz Krnjače, koji su primetili da se vrši nasipanje zemlje i šuta na parceli iza Metroa.

Verujući da su bahati prevoznici našli novu lokaciju da na njoj neovlašćeno istovaraju šut i zemlju, krenuli smo tragom ove vesti. Ipak, dočekalo nas je prijatno iznenađenje.

Kako smo saznali, nasipanje površine na potezu između FK Palilulca i stambenih zgrada koje se nalaze iza Metroa, je deo većeg projekta. Krajnji cilj je da se ova površina preuredi kako bi koristila sugrađanima.

U pitanju je parcela koja pripada FK Palilulac, a ideja predsednika kluba je da se na ovom delu formiraju sportski tereni i parkovska površina koju bi građani mogli da koriste. Projekat ima podršku opštine, a klub trenutno traži strateškog partnera koji bi pomogao realizaciju projekta.

Uređenje ovog prostora, omogućiće bolju povezanost kluba i stambenog bloka, pa će olakšati sugrađanima dolazak do samog kluba, koji sada okolnim ulicama traje daleko duže, nego što će to biti moguće.

Zanimljivo:  I dalje se ne zna kada se 96 i 85 vraćaju na svoju trasu

Krnjača kao naselje svakako manjka kada su u pitanju uređene zelene i sportsko-rekreativne površine, pa verujemo da će ovakva vest obradovati i sugrađane.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh