in

U Kotežu uhapšen narko-diler dok je trgovao kokainom

Kotež: Uhapšen narko- diler dok je trgovao kokainom
Kotež: Uhapšen narko- diler dok je trgovao kokainom

Inspektori četvrtog odeljenja Beogradske kriminalističke policije tokom akcije u naselju Kotež uhapsili su Miloša B. (30) tokom primopredaje 50 grama kokaina

Pripadnici beogradske policije uhapsili su M.B. (30) iz Koteža zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

U saopštenju MUP-a navodi se da su pretresanjem stanova u Kotežu, u kojima M.B. neprijavljeno boravi, policijski službenici pronašli ukupno 107,17 grama opojne droge kokain, 6.932,21 grama marihuane, 750,32 grama amfetamin-sulfata, 17,02 grama opojne droge MDMA, tri tablete ekstazija, kao i 381,57 grama kreatina koji služi za uvećavanje količine opojnih droga.

Kotež:  Uhapšen narko- diler dok je trgovao kokainom

Pronađena je i elektronska vaga za precizno merenje, električni mikser korišćen za mešanje, tri komada vatrenog oružja (pištolja), 71.000 dinara, 4.325 evra, 50 funti i oko 200 komada municije različitog kalibra.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni važi za jednog od najozbiljnijih narko-dilera na levoj obali Dunava. Uz krivičnu prijavu biće predat dežurnom tužiocu Višeg tužilaštva u Beogradu.

Foto/Izvor: Telegraf

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Rupa u Borči

    Radovi na raskrsnici u Borči trajaće mesec dana

    Pokušaj skoka sa Pančevačkog mosta - 02.09.2013

    Žena skočila sa Pančevačkog mosta