in

U Borči sinoć čovek pajserom lupao šoferšajbne na automobilima

Kako su naši sugrađani objavili na društvenim mrežama, sinoć se u Borči dešavalo ono što bi malo ko očekivao. Muškarac star oko 40 godina polupao je šoferšajbne na nekoliko automobila u Ulici Ivana Milutinovića u Borči.

Treba nam mala pomoć oko pronalaženja jednog „bolesnika“ koji je sinoć polupao šoferke nekoliko automobila u našoj ulici. Dakle, to je bilo u Ulici Ivana Milutinovića, ljudi su prolazili, ali se on nije previše obazirao. Svedok ga je opisao kao tipa od oko 40-ak godina, zapušten, u velikoj crnoj jakni sa pajserom u ruci – piše ispod objave sa fotografijama razlupanih automobila.

Kako sugrađani objašnjavaju, pozvali su policiju nakon ovog incidenta, ali kako tvrde policija je stigla tek 45 minuta kasnije.

Dok je neko od mojih istrčao iz kuće, čovek je zapalio u ul 7. Jula i prema daljim podacima u Ličku, što bi verovatno značilo da je tu negde iz kraja. Policija je došla posle 45 min i to na 3. poziv, nismo dobili ni zapisnik, a bilo nas je tu ispred dosta. Uzeli su izjavu svedoka, ali ni to nisu zapisali.

Takođe, na putu „uništenja“, ovaj čovek izbijao je deci paketiće iz ruku, kako stoji u ovoj objavi, a sugrađani mole sve one koji su nešto videli ili prepoznali počinioca, da se jave policiji.

Nadamo se da će počinilac ubrzo biti uhvaćen, jer šteta koju je naneo komšijama nije mala.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

APEL: Pomozimo u lečenju Dragani iz Borče, majci četvoro dece

Saznajemo kako teku pripreme za novi dom zdravlja u Borči