in

U Borči otvorena umetnička škola Tricky Art Studio

Često se suočavamo sa tim da na levoj obali nema dovoljno kreativnih i edukativnih sadržaja, kako za najmlađe i adolescente, tako i za one starije sugrađane.

Zato je pravo osveženje kada se stvore novi kvalitetni sadržaji, koji daju mogućnost svima nama da razvijamo svoju kretivnost, i to baš tu u našem komšiluku.

U Borči je nedavno otvorena umetnička škola Tricky Art Studio, koja primenjuje novi pristup znanju i veštinama iz oblasti umetnosti.

U ovoj umetničkoj školi, svoje znanje prenose scenografi i dizajneri studija za scenski dizajn i scensku produkciju umetničke radionice Skills Division, Saša Ivanović i Jelena Radivojević.

Svoj umetnički rad započeli su u jednoj borčanskoj garaži pre dve decenije. Danas se u njihov portfolio ubrajaju Coca- Cola, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Warner Bros Pictures, Survivor, Fox, Swatch, BMW, Xbox, Marko Polo muzej, Asus, Beyonce…

Tricky Art Studio nudi jednogodišnji program u oblastima: Dizajn scenografije, enterijera i eksterijera, Dizajn scenskog i modnog kostima, kao i Dizajn likova za video igre.

Osim toga studio organizuje školu crtanja i slikanja za sve uzraste i to u različitim slikarskim tehnikama, kao i pripreme za prijemne ispite za srednje i visoke umetničke škole.

Za one koji traže novi hobi, dostupne su i takozvane „art and craft“ radionice gde možete naučiti kombinovane tehnike za izradu raznih ukrasnih predmeta.

Za najmlađe sugrađane postoji i dečija kreativna radionica namenjena mališanima starijim od 4 godine, gde se kroz igru deci približava umetnost i razvija kreativnost. 

Tricky Art Studio možete posetiti na njihovoj Facebook stranici OVDE ili u njihovim prostorijama u ulici Julije Delere 25a, u Borči.

Borča, ali i cela leva obala, otvaranjem ovog studija svakako je postala bogatija za kvalitetne umetničke i edukativne sadržaje namenjene svim uzrastima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

U proteklih 24 sata još 392 osobe u Srbiji pozitivne na COVID 19

U Krnjači obračun komšija počeo dečijom svađom, a završio se krvavo