in

U autobusu na liniji 95 leteli šamari zbog „pipkanja“

Sugrađani su nekako navikli da sve i svašta vide i dožive u gradskom prevozu, pa čak i da većina ne reaguje kada su svedoci džeparenja, fizičkog nasilja ili uznemiravanja.

Jednu takvu neprijatnu situaciju iz gradskog autobusa, podelila je juče korisnica društvene mreže Tviter, koja je izazvala lavinu komentara.

Upravo sam u punoj 95 udarila šamar dedi koji je stajao pored mene, koji me je prvo uhvatio za zadnjicu, a onda pokušao da se trlja o mene. Niko nije reagovao – objavljeno je na društvenoj mreži.

Ona je zatim dodala „mislila sam da umišljam sve vreme da mi neko drži ruku na farmerkama, ali nažalost nije bilo tako.“

Posebno je istakla da ovo nije prvi put da joj se nešto ovako desilo, „ovakve situacije se svakodnevno dešavaju svim ženema, zato udri.“

Nakon ove njene objave usledio je niz komentara, a većina njih bila je sarkastična, mada sa druge strane, bilo je i onih koji su razumeli situaciju u kojoj se našla ova žena, te su podržali njenu reakciju.

„Moja preporuka: suzavac“, „Ovde nema mesta za zezanje“, „Neka si ga udarila, žalosno je što niko nikad neće da odreaguje od ostalih, svi se prave ludi“, „Samo tuci, batina je iz raja izašla, nebitno koliko ima godina“, „Strašno je i da niko od putnika nije reagovao“ – to su samo neki od komentara

Pored komentara osude i podrške, javile su se i žene koje su bile u istoj ili sličnoj situaciji, kada takođe niko nije odreagovao.

Ipak postavlja se pitanje zašto više niko ne reaguje na ovakve situacije, da li su ljudi samo nezainteresovani, ili su u strahu. A činjenica je da nikome od nas ne bi bilo prijatno da se naša ćerka, sestra ili bilo koja žena bliska nama, nađe u ovoj situaciji.

Ono što je nama upalo u oko je činjenica da se ovaj pomenuti incident dogodio na liniji 95 koju mnogi od nas koriste svakodnevno.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ove godine u GSP još 200 novih autobusa i to na gas

Jutros u Padinskoj skeli muškarac izvršio samoubistvo