in

Tuča u Borči oko parking mesta, učestvovala i trudnica

Četiri muškarca potukla su se danas u Borči, a razlog za obračun bilo je parking mesto! U tuči je povrede glave zadobio jedan muškarac.

Ovaj incident dogodio se tokom prepodneva u Borči, kada su se dva mladića posvađala oko parkinga ispred zgrade. Naime do nesporazuma je došlo između mladića koji dugo živi u toj zgadi i muškarca koji se nedavno uselio.

Njih dvojica su se žestoko posvađali i fizički sukobili, ali su se srećom ubrzo razišli i svako je otišao svojim putem. Međutim, nedugo potom, muškarac, koji od nedavno živi u ovoj zgadi, pojavio se na vratima stana mladića sa kojim se posvađao.

On je na njegova vrata došao sa još jednim muškarcem i trudnom devojkom. NJih dvojica su nasrnuli na mladića, ali i njegovog oca, dok je trudna devojka, koja je došla sa njima, u žustroj svađi grebala i majku napadnutog mladića.

U tuči povrede glave zadobio je otac mladića koji je napadnut.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da su intervenisali zbog povreda u tuči, dok su „Blicu“ jutros u MUP-u rekli da ovaj slučaj nije prijavljen, nezvanično saznajemo da je policija izašla na teren, kao i da je u policijsku stanicu privela dva muškarca koja su se pojavila na vratima stana mladića i povredila njegovog oca.

Izvor: Blic

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    I ove godine uranak u Besnom Foku uz okretanje vola na ražnju

    Riblja čorba u Padinskoj Skeli