in

Totalni haos i kolaps na Zrenjaninskom putu zbog sudara

Totalni haos i kolaps na Zrenjaninskom putu zbog jutrošnjeg sudara - 2015

Saobraćaj je jutros na Zrenjaninskom putu bio u totalnom haosu i kolapsu zbog teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo vozač kombija.

Kombi je prešao u suprotnu traku i čeono se sudario sa kamionom koji je pokušao da ga izbegne ali nije uspeo.

„U velikom zastoju od 5.30 do 8.00 izbrojah od semafora kod ‘Pikola’ do ‘Rode’ ravno 56 kamiona! Na to je oko 15-ak privatnih vozila i 11 autobusa!“, poslala nam je sugrađanka Jelena Sanja Popović.

Saobraćaj je bio obustavljen u oba smera na Zrenjaninskom putu a kolone vozila su se protezale nekoliko kilometra od mesta nesreće u oba pravca.

„Kada je saobraćaj krenuo, niti jedan autobus iz pravca grada, dve 95-ce, jedna 96-ca i 101 nisu hteli da se zaustave da pokupe ljude koji su na stanici a nisu se ni trudili da se prestroje. Mala deca i ljudi su krenuli da trče u brzu traku preko kola a vozači nisu hteli da ih prime a otvorili su vrata na kratko da izađu putnici… Haos! Kolaps…“, napisala je jedna sugrađanka.

Totalni haos i kolaps na Zrenjaninskom putu zbog jutrošnjeg sudara Totalni haos i kolaps na Zrenjaninskom putu zbog jutrošnjeg sudara Totalni haos i kolaps na Zrenjaninskom putu zbog jutrošnjeg sudara

Apelujemo na nadležne iz Sekretarijata za saobraćaj da se posvete problemu Zrenjaninskog puta koji je duž leve obale „crna tačka“.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Jedna osoba poginula u čeonom sudaru kombija i šlepera. Zrenjaninski put totalno blokiran-2015-03

    Jedna osoba poginula u čeonom sudaru kombija i šlepera. Zrenjaninski put totalno blokiran

    Sugrađanin nam poslao slike sudara na Zrenjaninskom putu