in

Tokom Dana državnosti, tri dana po nedeljnom redu vožnje

Povodom obeležavanja Dana državnosti, koji se praznuje u subotu, neradni dan biće i ponedeljak, ali većih izmena radnog vremena komercijalnih objekata neće biti.

Tržni centri, mega marketi i prodavnice, kao i gradske pijace radiće po uobičajenom radnom vremenu i bez skraćivanja.

Objekti „Idea“, „Roda“, „Maksi“ i „Tempo“ imaće redovno radno vreme u subotu i ponedeljak. Gradske pijace radiće uobičajeno, od 6.00 do 19.00 časova.

JKP „Parking servis“ neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u subotu, nedelju i ponedeljak. Sve javne garaže biće neprekidno otvorene i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od subote do ponedeljka, tokom tri dana, sve linije gradskog prevoza saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, tako da će sugrađani morati da budu strpljivi.

Tokom tri dana praznika će, pored glavne pošte u Takovskoj, raditi i pošta u Savskoj 2 (od 8 do 15 časova), kao i većina poslovnica u tržnim centrima.

Na levoj obali radiće pošta u tržnom centru Stop Shop Borča, Bratstva i jedinstva 2g (od 8 do 19 časova, u nedelju od 8 do 15 časova). Druga najbliža dežurna pošta je u tržnom centru „Big fashion”, Višnjička 84 (od 9 do 19 časova).

Inače, ponedeljak 17. februar je zvanično neradan dan, pa državne službe i institucije u ponedeljak neće raditi, osim dežurnih.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

„Pobednik“ na Kalemegdanu, danas postavljanje na postament

Danas je Sveti Trifun, a za mnoge i dan zaljubljenih