Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Saobracajna nesreća Padinska Skela

Teška saobraćajna nesreća kod Padinske Skele (FOTO)

u Hronika od
Panonski mornar – T2

Na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Padinsku Skelu iz pravca Beograda desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala četiri vozila. Dve osobe su teško povređene a jedna je lakše povređena. Na mesto nesreće su izašle dve ekipe Hitne pomoći.

Sinoć oko 18 h došlo je do lančanog sudara na Zrenjaninskom putu kada se automobil marke “Audi” prvo sudario sa „BMV-om”, potom prešao u suprotnu traku i naleteo na „Opel Astru”.

„Opel Astra” od silnog udarca se okrenuo za 360 stepeni, zatim je na njega naleteo i „pež0″. „BMV” je od silnog udarca sleteo u kanal pored puta.

Prva lekarska ekipa zbrinula je povređenu mušku osobu starosti oko 38 godina, sa tupim povredama glave i levog kuka. Druga povređena osoba starosti oko 27 godina imala je povrede istezanja vrata, tupe povrede desnog ramena i grudnog koša.

Vozača koji je ostao zarobljen u vozilu zbrinula je druga lekarska ekipa. To je bio muškarc starosti oko 24 godine, koji je zadobio tupu povredu glave i grudnog dela kičme.

  • Svi povređeni prevezeni su u Urgentni centar, saznajemo od Nade Macure.

saobracajna-nesreca-padinska-skela-1 saobracajna-nesreca-padinska-skela-1 saobracajna-nesreca-padinska-skela-1

Pored Hitne pomoći i saobraćajne policije učestvovala je i ekipa vatrogasaca, koja je oslobodila zarobljenog vozača iz putničkog vozila.

Deonica Zrenjaninskog puta između dva ulaza u naselje Padinska Skela bila je zatvorena za saobraćaj tokom uviđaja saobraćajne policije i raščišćavanja.

saobracajna-nesreca-padinska-skela-1 saobracajna-nesreca-padinska-skela-1 saobracajna-nesreca-padinska-skela-1

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh